• 瀏覽: 53,200
  • 回覆: 581
  • 追帖: 3
+34
被拒入內呢下好笑

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-10-27 07:52 PM 發表
前學生動源召集人鍾翰林早前涉違反港區國安法,有指他今早(27日)前往美國駐港澳總領事館尋求政治庇護,但後來失去聯絡。消息

被拒入內笑到我肚痛

條女幾有「福氣」

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201027/bkn-20201027130327490-1027_00822_001.html
不如2百萬黃人入領事館?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-27 20:05 發表
國家咁危險嘅話,就出兵打美國啦,淨係識得搞細路!
又唔好咁講, 黑暴利用細路出來暴動. 真係唔太合理. 正常來講, 應該泛民自己做. 咁先有光環.

被拒入內!!!!!!!
What the f***

引用:
原帖由 cskch 於 2020-10-27 20:07 發表

又唔好咁講. 黃之鋒去的話, 美國佬會收的. 美國只會收有利用價值的人.
我就唔撚信比佢入去…
老解就係隔離街

吓!哦!被拒入內,去申請簽證都唔得
開宗明義話去尋求庇護就梗係唔騷你啦,話去簽證,入咗去先再賴死瞓地唔走吖嘛,佢夠膽趕你嘅咪出嚟唱衰佢囉,死蠢

避孕套用完梗係掉啦

無新聞價值懶得理你

以為你是誰?

好搞笑, 我念領事館班美國佬都忍唔住講中文粗口話:x你那媽,你班乞衣仔當我地呢到係曱甴屋呀

做美狗的下場!😂😂😂

如果俾入美領事館,睇怕都會俾外交部要求關門,驅逐大使離境

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-10-27 07:52 PM 發表
前學生動源召集人鍾翰林早前涉違反港區國安法,有指他今早(27日)前往美國駐港澳總領事館尋求政治庇護,但後來失去聯絡。消息

被拒入內笑到我肚痛

條女幾有「福氣」

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201027/bkn-20201027130327490-1027_00822_001.html
又肥又矮曱甴天使

傻仔,用完即棄既condom ,比主人利用完想入門口😆擺兩下尾巴做個狗樣黎睇下啦😆

尋求政治庇護被拒🤣🤣🤣🤣
傷盡曱甴心🤣🤣🤣🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]