• 瀏覽: 4,154
  • 回覆: 21
+2
台灣高雄市鳳山警察分局一名40多歲的陳姓警員早前在休假期間,涉嫌在露營區偷拍女子淋浴。女子發現被人偷拍後大聲求救,友人趕到時陳警仍在淋浴間內,當場被逮住,女子及後報警。在接受警方審訊時,陳警辯稱以為淋浴室內的是自己妻子才會偷拍,事件純屬意外。但警方最終仍以妨害秘密罪起訴陳警。

台媒周四(20日)報道,事發於本月10日,陳警與妻子及親友一同前往台中露營。陳在整理過帳篷後便到附近公共淋浴室洗澡。該淋澡區並無男女區分,陳在淋浴期間突然舉起手機由上往下朝隔壁淋浴室拍攝,隔壁正在淋浴的女子發現遭人偷拍,嚇得放聲大叫,友人到場後捉住陳男然後報警。

警方到場後立即檢查陳警的手機,發現該女遭偷拍的照片,便把手機扣查,並將陳帶回警局調查,及後發現陳男警員的身份。審訊時,陳男承認偷拍,但他表示因為有和妻子約定要一起淋浴....

涉嫌偷拍的陳警隸屬高雄市鳳山警察分局。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200820/mobile/bkn-20200820112231883-0820_00952_001.html

哈哈~條呆灣咸警仲大話過三位一體賈文得,
偷拍老婆淋浴不在家中走去露營淋澡區....

這位台灣咸濕警的解釋理由又確係幾牽強,
在家中偷拍太太沐浴咪更方便

你哋嘅狡辯方式 同泛民狗嘅狡辯差唔多

引用:
原帖由 689等於689 於 2020-10-28 07:30 AM 發表
你哋嘅狡辯方式 同泛民狗嘅狡辯差唔多
無錯~同隻三位一體咁囉,
毒果狗作風,噏得就噏。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-28 08:47 AM 發表

無錯~同隻三位一體咁囉,
毒果狗作風,噏得就噏。
同地鐵嗰隻曱甴一模一樣
地鐵職員 用塊面呢打佢

引用:
原帖由 689等於689 於 2020-10-28 09:24 AM 發表

同地鐵嗰隻曱甴一模一樣
地鐵職員 用塊面呢打佢
條犯民狗已完大炮臻都係一鳩樣,
用謊言煽動傻西勇武曱甴去衝.....
事後鳩吹話收錯訊息,正pk杏+橙!

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-28 05:29 PM 發表

條犯民狗已完大炮臻都係一鳩樣,
用謊言煽動傻西勇武曱甴去衝.....
事後鳩吹話收錯訊息,正pk杏+橙!
泛民狗信得過豬乸上樹

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-28 08:03 PM 發表

泛民狗信得過豬乸上樹
犯狗最叻就係無限放大鳩吹抹黑...
同條三合一賈聞德咁垃圾...
信一成都仆街!

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-29 11:26 AM 發表

犯狗最叻就係無限放大鳩吹抹黑...
同條三合一賈聞德咁垃圾...
信一成都仆街!
你睇下三合一搏命抹黑佢已經崩潰喇

泛民狗嘅絕招就係狡辯

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-29 11:44 AM 發表

你睇下三合一搏命抹黑佢已經崩潰喇
呆灣咸警啲帖佢最憎架,
不停手腳並用出埋影子冚帖!

蠢.人說痴話

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-29 07:29 PM 發表
蠢.人說痴話
台灣 警察原來咁那渣 香港警察冇得頂

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-29 09:21 PM 發表

台灣 警察原來咁那渣 香港警察冇得頂
香港警察 絕大部分 好差人 唔似得呢啲台灣 咁無恥

台灣人 普遍都好咸濕 
你睇下佢嗰啲黃色事業 
路邊買煙嘅 
買煙有奶送 有西摸

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]