• 瀏覽: 2,427
  • 回覆: 26
引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-10-27 03:29 PM 發表

同豬瘋幾似樣
豬瘋肥左4個碼,已經唔似樣...

無事未亂拉。拉得就唔好怕。法國個老師比人殺,法國總統就發表開戰,中國新疆比人恐怖襲擊,中國拉人就話無人權。。。全世界都系大只講,埋到佢身唔見得好文明。。

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-10-27 03:26 PM 發表
學生動源前召集人鍾翰林早前違反《港區國安法》被警方國安處人員拘捕,其後獲准保釋。學生動源指,鍾翰林原定今日到警署報到,由今早八時起失去聯絡,...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201027/share_2020102712531589313.jpg

佢個樣同黃痴瘋一鳩樣咁賤咁衰

新聞來源連結: ...
花園道被補咁q
唔會係美帝出賣手足啊😭

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-10-27 04:23 PM 發表

花園道被補咁q
唔會係美帝出賣手足啊😭
有咩出奇, condom用完自然要掉

兩個字:恭喜

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-10-27 03:37 PM 發表

肚滿腸肥 王丹吾爾開希咁
丹姐食唔少台仔

金翅仆街鳥,無得去釣魚了

有傳是大使館報警, 要求警察拉佢
因佢多次係大使館外鬼鬼鼠鼠, 形跡可疑...

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-10-27 03:26 PM 發表
學生動源前召集人鍾翰林早前違反《港區國安法》被警方國安處人員拘捕,其後獲准保釋。學生動源指,鍾翰林原定今日到警署報到,由今早八時起失去聯絡,...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201027/share_2020102712531589313.jpg

佢個樣同黃痴瘋一鳩樣咁賤咁衰

新聞來源連結: ...
相由心生

拉得好

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-10-27 04:25 PM 發表

有咩出奇, condom用完自然要掉
😭😭😭
之前美帝當手足難民咁對待,
而家又出賣手足。
係唔係想見到手足送晒頭,入晒去監房先開心啊?

今次唔知仲畀唔畀保釋呢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]