• 瀏覽: 8,518
  • 回覆: 70
  • 追帖: 1
+2
習近平高調紀念抗美援朝七十年,蘇聯解密檔案:中共宣傳掩蓋一切真相
此片有深入解釋
https://www.youtube.com/watch?v=kQeDTLjGVkw進入香討影片區

俄羅斯同你台灣仔好熟咩?

會俾機密資料你台灣?

葵扇鼻粉墨登場?!

好心台灣就咪老作啦,俄羅斯同中國係戰略同盟,同你台灣又真係疏到大䌫攪唔埋

自二戰開始,台灣同蘇聯都是算對敵,而家台灣做了日美隻狗,俄羅斯防你就有!怎會俾資料?

又係到幫燒腦旗下D阿四推廣...
姓趙條友現時已經移民係馬來西亞,佢以前係燒腦班反共集團度做網台主持.

老燒已經廢,仲要老燒條靚。

共軍主要向人民宣傳以下資料:
*誇大美軍死傷
*說成美國侵略
*美國是慘敗
*說成抗美援朝
https://www.youtube.com/watch?v=kQeDTLjGVkw
==視頻7:10開始==*美軍越過38線??==>事實係史泰林下令大陸要積極參戰, 用意將美國拖住不要介入東歐共產主義發展......
#據蘇聯檔案資料 : 大陸死亡人數148000, 失蹤152000~183000, 總計約300000......

引用:
原帖由 simon_mme 於 2020-10-27 02:02 PM 發表
漢奸無論大小,都要將佢哋每一名的惡行記下來,留待日後要還債.

引用:
原帖由 simon_mme 於 2020-10-27 02:02 PM 發表
但好奇怪喎!台灣仔好鍾意聽佢嗡喎,又粗口,又低俗,反映台灣人質素

燒藥丸成日話揾支雷漿棍插阿濕9才子個seafood,

低俗到咁,怎解YouTube 唔ban佢?

蘇聯已經倒左台喇。
d資料已經唔再保密,可以自己查下真唔真。

睇番蘇聯寫既記載,又睇下美國寫既文獻,大家就可以還原事實喇。

點解唔可以以事論事?
係都要,人講乜就信乜?

你問下你d 祖輩父輩 年過80既老人家,睇下佢地有無人覺得中國打贏左美帝。

引用:
原帖由 wai177 於 2020-10-27 02:52 PM 發表
蘇聯已經倒左台喇。

睇番蘇聯寫既記載,又睇下美國寫既文獻,大家就可以還原事實喇。

點解唔可以以事論事?
係都要,人講乜就信乜?

你問下你d 祖輩父輩 年過80既老人家,睇下佢地有無人覺得中國打贏左美帝。
想網上改變歷史?!首先當時有手機上網,之後出現量子手機,咁就可以刪改歷史,不過量子手機未有,量子手錶就有。

引用:
原帖由 wai177 於 2020-10-27 02:52 PM 發表
蘇聯已經倒左台喇。

點解唔可以以事論事?
係都要,人講乜就信乜?

咪攪笑啦,蘇聯冧咗,普京接手,又怎會任由自已當官時的蘇聯資料俾你地亂q咁執呢?

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-10-27 03:01 PM 發表

想網上改變歷史?!首先當時有手機上網,之後出現量子手機,咁就可以刪改歷史,不過量子手機未有,量子手錶就有。
你係度up乜?
我淨係講 ,叫人睇多d資料咋。

睇下蘇聯資料 睇下美國資料 做下對比。
聯合國 決議,都有記錄。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]