• 瀏覽: 8,545
  • 回覆: 70
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 wai177 於 2020-10-27 03:44 PM 發表

你係度up乜?
我淨係講 ,叫人睇多d資料咋。

睇下蘇聯資料 睇下美國資料 做下對比。
聯合國 決議,都有記錄。
有料都爆晒啦,仲有咩?!

七十年咁近都唔係咩歷史,五千年就話歷史。

視頻中講咗毛主席也有文獻記錄,冇得d網軍抵賴改寫歷史

引用:
原帖由 鋁隱 於 2020-10-27 04:06 PM 發表
視頻中講咗毛主席也有文獻記錄,冇得d網軍抵賴改寫歷史
美國d資料唔信都算。
蘇聯d 文獻,佢地唔信,真係無得救

引用:
原帖由 wai177 於 2020-10-27 04:53 PM 發表

美國d資料唔信都算。
蘇聯d 文獻,佢地唔信,真係無得救
賣春藥咩。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-27 02:42 PM 發表

但好奇怪喎!台灣仔好鍾意聽佢嗡喎,又粗口,又低俗,反映台灣人質素

燒藥丸成日話揾支雷漿棍插阿濕9才子個seafood,

低俗到咁,怎解YouTube 唔ban佢?
YT 係講粗口都唔Ban。台仔睇老燒,聽得明咪?還是靠睇字幕。無所謂啦,老燒節目反大陸就自然有台獨L會睇。

老燒老燒,d人係咁講老燒。
呢個YouTube 都唔係老燒。

自己睇下d資料,自己判斷真係咁難咩?
淨係睇下呢度d人 ,老燒老燒,就已經比佢吹脹。

呆灣弱智仔,日日發d荒謬言論

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-27 01:48 PM 發表
俄羅斯同你台灣仔好熟咩?

會俾機密資料你台灣?
其實根本連美帝都唔敢再提呢一戰,美國自己都覺得柒左

美狗佬自己都承認是一場失敗的戰爭,死亡人數DC紀念韓戰公園都有…只有弱智台蛙整天意淫篡改歷史!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 wai177 於 2020-10-27 03:44 PM 發表

你係度up乜?
我淨係講 ,叫人睇多d資料咋。

睇下蘇聯資料 睇下美國資料 做下對比。
聯合國 決議,都有記錄。
香港人有幾多識俄文?俾香港人睇都係哂氣!
至於美國資料,用英文寫,應該好多人識曬26個字母。
解密左未?

引用:
原帖由 Hung196108 於 2020-10-27 10:44 PM 發表

香港人有幾多識俄文?俾香港人睇都係哂氣!
至於美國資料,用英文寫,應該好多人識曬26個字母。
解密左未?
毛主席文獻有記錄喎,你唔通唔識中文字??

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-10-27 10:16 PM 發表

其實根本連美帝都唔敢再提呢一戰,美國自己都覺得柒左
所以咪打手出碼來和諧中國的聲音喎,就如某年中國軍演威震世界,美國咪整張可能係佢攪出來的敍利亞小朋友浸死照片出來和諧這中國的聲音囉!

美國手法不嬲都係這些板釜!

朝韓 打內戰, 佢老味 出什麼手! 
仲要打追過 中國東北去! 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]