• 瀏覽: 38,565
  • 回覆: 451
+13
唔係個個都可以去行乞做漢奸的,走狗係從細細個已開始培養的...

引用:
原帖由 女媧練石 於 2020-10-27 02:23 PM 發表

同母異父
俾你講咗先

似系美領事館暗中搵人報串, 廢事煩.

呢條友咁撚樣衰

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-10-27 01:47 PM 發表
好似兩兄弟
曱甴樣

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-10-27 01:33 PM 發表
前學生動源召集人鍾翰林早前涉嫌違反港區國安法,有指他今日(27日)早上前往美國駐港澳總領事館尋求政治庇護,但後來失去聯絡...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201027/photo/bkn-20201027130327490-1027_00822_001_01b.jpg?20201027131302

呢條白痴仔嗰樣同黃之瘋一樣,
但揾錢技倆就差幾班
...
現今新一代無知情度,真難以想象!為什麽而反,為什麼要敵視國家?無主因!是人云亦云,是偏視偏聽!
無知得令人可怕!

自作孽!!!底卵死!!!

可能係美國領事館打電話報警叫人來拉人都唔定.

會唔會係老美督佢出泥......廢時為左呢條友...

河童2.0金翅仆街鳥

附件

656c265f7d4352009643b99ffeef03c02836511b_n.jpg(34.27 KB)

根本班搞屎棍就比人跟住,有乜e郁就即鎖!仲想揾美狗收留!戇鳩

如是事實,證明天網恢恢,疏而不漏。

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-10-27 01:47 PM 發表
好似兩兄弟
即係咁,兩個都樣衰,不過併埋一齊姓鐘嘅都好樣過隻河童多多聲

黃痴瘋同一個老母生,但唔係兄弟,黃爸爸頂帽好綠

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]