• 瀏覽: 38,577
  • 回覆: 451
+13

有犯左港版國安法拉你就拉你喇so what !

嘩,靚 仔到呢,係迷同河童同一個老母生?

點解唔去搵痴瘋?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-27 02:04 PM 發表
尋求美領館庇護??................說好的無畏無懼
自己走都唔帶埋班手足

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-10-27 01:38 PM 發表
老美見你咁閪樣衰點收你呀?
收來浪廢米飯啦,沒賣點。你地以為美狗亜豬亜狗都要咩,如果是女都話比人輪大米做下賣點呀。你話這條茂利有乜利用價值呀。

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-10-27 01:35 PM 發表
消息指呢條傻西係花園道附近被捕
老尾篤灰??

引用:
原帖由 dtw 於 2020-10-27 02:07 PM 發表

第一逃兵蘿白蔥先叻仔!永遠走先
仲丟低個大陸老母係東涌霸著間公屋

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-10-27 02:12 PM 發表
點解唔去搵痴瘋?
痴瘋話多隻香爐多隻鬼份錢咪要分多份

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-10-27 02:16 PM 發表

仲丟低個大陸老母係東涌霸著間公屋
自己風流快活,又去外國讀書,其實幾多錢

引用:
原帖由 dtw 於 2020-10-27 02:17 PM 發表

自己風流快活,又去外國讀書,其實幾多錢
佢拎咗眾志千幾萬去英國架

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-10-27 01:33 PM 發表
前學生動源召集人鍾翰林早前涉嫌違反港區國安法,有指他今日(27日)早上前往美國駐港澳總領事館尋求政治庇護,但後來失去聯絡...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201027/photo/bkn-20201027130327490-1027_00822_001_01b.jpg?20201027131302

呢條白痴仔嗰樣同黃之瘋一樣,
但揾錢技倆就差幾班
...
你睇利比亞總統,伊拉克總統,埃及總統,俾美國用完嘅結果。
國安唔會係美國大使館

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-10-27 02:18 PM 發表

佢拎咗眾志千幾萬去英國架
你估D手足咩
冇錢,點走?走嚟托咩

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-10-27 01:33 PM 發表
前學生動源召集人鍾翰林早前涉嫌違反港區國安法,有指他今日(27日)早上前往美國駐港澳總領事館尋求政治庇護,但後來失去聯絡...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201027/photo/bkn-20201027130327490-1027_00822_001_01b.jpg?20201027131302

呢條白痴仔嗰樣同黃之瘋一樣,
但揾錢技倆就差幾班
...
癡瘋有背景,有父母教路又有人脈!

淨出鏡率呢條友都差幾班

不過都係漢奸樣

恭喜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]