• 瀏覽: 38,559
  • 回覆: 451
+13
引用:
原帖由 jelly1980 於 2020-10-27 03:22 PM 發表

點解出親嚟搞示威嗰班都好似 智障咁嘅
因為醒目又靚仔個班,例如基佬杰,只會搏出鏡,根本唔會上身(民陣攪集會,基佬從來唔會做申請人,有事唔會告佢)

美國佬眼中佢邊有利用價值

低能有樣睇

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-10-27 01:47 PM 發表
好似兩兄弟
好出名下

附件

201702151224094300.jpg(41.87 KB)

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-10-27 01:33 PM 發表
前學生動源召集人鍾翰林早前涉嫌違反港區國安法,有指他今日(27日)早上前往美國駐港澳總領事館尋求政治庇護,但後來失去聯絡...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201027/photo/bkn-20201027130327490-1027_00822_001_01b.jpg?20201027131302

呢條白痴仔嗰樣同黃之瘋一樣,
但揾錢技倆就差幾班
...
去美國領事館竟被國安捉走咁奇怪?

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-10-27 01:33 PM 發表
前學生動源召集人鍾翰林早前涉嫌違反港區國安法,有指他今日(27日)早上前往美國駐港澳總領事館尋求政治庇護,但後來失去聯絡...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201027/photo/bkn-20201027130327490-1027_00822_001_01b.jpg?20201027131302

呢條白痴仔嗰樣同黃之瘋一樣,
但揾錢技倆就差幾班
...
就憑呢個相貌,監倉一定收佢

希望今次鋤佢老母國安法,判佢入牢修行。見到佢好鳩煩!

做咩鍾生唔學揸船。

唔鳩見咗

可能去撚咗釣魚未返呢。

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-10-27 09:36 PM 發表

因為醒目又靚仔個班,例如基佬杰,只會搏出鏡,根本唔會上身(民陣攪集會,基佬從來唔會做申請人,有事唔會告佢)
而家身嬌肉貴,楊岸橋班仆街影都無

正一傻閪,想玩政治庇護?! 根本就未夠班。

剛在(27/10晚)陶傑擔心無故失蹤,香港將來會不會有更多類似情況,他講法是有他論據。

警方應大方講,以免又一次給人口實。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]