• 瀏覽: 10,359
  • 回覆: 187
+2
連港台都知無入台證入唔到台灣境,潘媽媽仲係度扮盲搬龍門。
都唔知為乜?有人話潘媽媽為咗錢,唔知真唔真?

行政長官林鄭月娥在行會前被問到陳同佳一案時表示,一般她都不願意詳談,因為會引起部分人士情緒波動,特別是兩個受影響的家庭。 林鄭月娥指出,根據她從聖公會教省秘書長管浩鳴的了解,陳同佳仍然很願意返台灣自首投案,現時只欠一張陳同佳的入台簽證。她相信,只要陳同佳獲入台簽證,事件便可解決。 她強調,入台證的簽...

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1556803-20201027.htm?spTabChangeable=0

潘媽媽,醒下啦,舊年唔去屌班「黃絲曱甴」反對條例。
今年係咁屌陳同佳,都唔知為乜???
大部份港人巳經唔再同情妳。
好想同妳講一句⋯⋯收皮啦

香討成日將(誤)簡體轉繁體,搞到啲帖九屁不通 

呢件潘老母,舊年暴動玩失蹤,而家日日蒲頭玩亂吠香港政府,你話冇人教路我就唔信喇!

萬事俱備,只欠台證

呆蛙已經利用完你兩仔乸搞香港
仲點會俾你入境自首捉入自己屎忽

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-10-27 11:21 AM 發表
點會呀?
揸回鄉卡返唔到台灣省咩?
你鄉下係呆灣?

引用:
原帖由 billy80 於 2020-10-27 11:21 AM 發表
呢件潘老母,舊年暴動玩失蹤,而家日日蒲頭玩亂吠香港政府,你話冇人教路我就唔信喇!
仲聽埋台灣話要乜鬼司法互助..

潘母不如叫台灣先發入台證俾陳同佳,再攪什麼港警和台警有什麼可以交俾台灣做殺人證供罷...

潘太好 L 7煩

潘媽媽攞住NT150萬趴趴走配合英英行動

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-10-27 11:21 AM 發表
點會呀?
揸回鄉卡返唔到台灣省咩?
咁你咪試下囉。
或者叫潘媽媽試下囉。
如果得嘅話,記得叫陳同佳照做。

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-27 11:25 AM 發表

仲聽埋台灣話要乜鬼司法互助..

潘母不如叫台灣先發入台證俾陳同佳,再攪什麼港警和台警有什麼可以交俾台灣做殺人證供罷...
呢個世界,有啲膠人係想歪理變真理,成件事只係差在台證,但係啲狗仲要搬龍門。

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]