• 瀏覽: 2,332
  • 回覆: 32
+2
好似電影裏的東西。

勁, 大陸的創意無限, 沒有創新便沒有盛世中國,

這個座右銘每個中國人都要緊記

話唔定有個「中國蝙蝠俠」走埋出黎,咁就過引咯!

坦克本身設計係要在崎嶇地勢行走,依家成個西瓜波咁,好似隨時唔知會轆去邊

原本是蘇聯半世紀前的研究項目,睇大陸新聞有蘇聯版的附圖對比。

引用:
原帖由 羅尼激光劍 於 2020-10-27 07:51 AM 發表
坦克本身設計係要在崎嶇地勢行走,依家成個西瓜波咁,好似隨時唔知會轆去邊
蘇聯當年造來玩下,大陸係民間鄉村廠做來滿足下老細愛玩之人個樂趣

引用:
原帖由 羅尼激光劍 於 2020-10-27 07:51 AM 發表
有冇睇朱羅紀玻璃車好相似!都係行山路

引用:
崎嶇地勢, 唔係爬山

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2020-10-26 11:22 PM 發表
好似電影裏的東西。

附件

images (1).jpg(7.6 KB)

images (1).jpg

引用:
原帖由 simpson777 於 2020-10-27 08:14 AM 發表
原本是蘇聯半世紀前的研究項目,睇大陸新聞有蘇聯版的附圖對比。
半世紀前無電子陀羅儀,而家有,仲有鋰電,衛星定位,電子導彈,激光雷達,所以無可能都變有可能

引用:
原帖由 羅尼激光劍 於 2020-10-27 07:51 發表
你打算用MBT爬山?係得就唔會有中國15、日本10等輕坦出現。仲有水陸用的坦克。
印度佬運T90去中印邊境都比人恥笑

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]