• 瀏覽: 34,322
  • 回覆: 297
  • 追帖: 3
+6
有本事下次同條蟒蛇去住酒店,話俾職員知條蛇是寵物

等佢唔覺得放隻野落泳池污染池水
按規則要佢賠償一筆比酒店佢先會知錯

呢八婆列入黑名單,等全世界酒店都唔比入,佢就知乜叫道理!

引用:
原帖由 Iamshameless 於 2020-10-26 09:09 PM 發表
你帶隻刺蝟、B帶隻老鼠、C帶條蟒蛇、D帶隻蜘蛛..全部都係小動物啫,現實中真係有人養鼠、蛇、蛛當寵物喎
好多港女仲爭取緊港鐵可以帶寵物上車嘅權利

引用:
原帖由 dhcchan816 於 2020-10-26 09:18 PM 發表
再唔係帶隻坑渠老鼠去酒店,之後話隻坑渠老鼠係寵物

真係低能,任何酒店都不准許帶人類以外既生物架喇,除非酒店有寫明例外

膠汁香港人
🤭

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2020-10-26 09:18 PM 發表

真係無腦港女,昆蟲動物一般都不准帶進酒店
好多冇腦港女以為外國地鐵可以比寵物上,所以香港就要跟

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-10-26 08:17 PM 發表

港人真係令人嘔心的人類
生活在石屎森林 老板又盡地剋薄員工 日常生活D野又無故的貴 港人行駛無限資本最大最自私化主義; 再加埋睇得多匈奴人D facebook instagram etc.  以為世界是我的playground我的goodlife..... 結果咪咁囉

袁教授應教訓港女管理好寵物,避免散播冠病毒

我覺得而家d人大膽左好多

臭鮑鮑想搏出名

引用:
原帖由 dhcchan816 於 2020-10-26 09:18 PM 發表
如果佢話條蛇係用嚟慰藉, 咁帶唔帶得??

以為比左錢就大L晒

港女攞隻黑鮑出嚟打卡就唔阻止你。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]