• 瀏覽: 984
  • 回覆: 13
我都制裁左法拉利同林寶堅尼好多年

中國機場係咪要拆咗套雷神空管系統?波音飛機d零件係咪可以淘寶?

。。。。。。。。。。。。。。。

美國政府早前批准向台出售總值超過18億美元(約25.8億港元)的先進武器,是總統特朗普上台以來第8次對台軍售。在北京,外交部今日宣佈對三間美國軍火商,包括洛歇馬丁(Lockheed Martin)、波音國防系統(Boeing Defense)及雷神公司(Raytheon),及...

新聞來源連結:

https://hk.appledaily.com/china/ ... m_content=link_post

不買波音飛機

引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-26 06:11 PM 發表
主要糸稀士,學美國,你做初一,我做十五,邊個賣就制裁邊個。
冇稀士,波音大獲了

咁就以稀土制裁啦

禁都唔怕你!

覺老美一直等/逼中國出招/聲,咁就可以借題發揮來話中國,鼓勵反中派來支持腫桶

引用:
原帖由 我最愛黨 於 2020-10-26 06:01 PM 發表

話時話波音零件係咪可以淘寶?

美國政府早前批准向台出售總值超過18億美元(約25.8億港元)的先進武器,是總統特朗普上台以來第8次對台軍售。在北京,外交部今日宣佈對三間美國軍火商,包括洛歇馬丁(Lockheed Martin)、波音國防系統(Boeing Defen ...
對住反中白痴, 國安法已經搞惦...

引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-26 06:11 PM 發表
主要糸稀士,學美國,你做初一,我做十五,邊個賣就制裁邊個。
其實好多零件部件都係中國制...

引用:
原帖由 我最愛黨 於 2020-10-26 06:01 PM 發表

中國機場係咪要拆咗套雷神空管系統?波音飛機d零件係咪可以淘寶?

美國政府早前批准向台出售總值超過18億美元(約25.8億港元)的先進武器,是總統特朗普上台以來第8次對台軍售。在北京,外交部今日宣佈對三間美國軍火商,包括洛歇馬丁(Lockheed Martin)、波音 ...

引用:

美國政府早前批准向台出售總值超過18億美元(約25.8億港元)的先進武器,是總統特朗普上台以來第8次對台軍售。在北京,外交部今日宣佈對三間美國軍火商,包括洛歇馬丁(Lockheed Martin)、波音 ...
傻西,d零件好多都中國廠制,搬走佢啦笨

禁買波音,益咗法國空中巴士

利害了大陸,敢主動高調制裁地球最強帝國,只此一家

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]