• 瀏覽: 811
  • 回覆: 12
+4
今天(26日)是重陽節翌日公眾假期,不少市民把握假期出遊,多區郊遊熱點出現逼爆人潮。當中石澳龍脊、新界東北烏蛟騰、大欖涌...

在樹幹上繞絲帶做空中瑜珈,又真係誇張左

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201026/mobile/bkn-20201026153838100-1026_00822_001.html

系咪靚女做空中乳加

香港人唔自律真係討厭,比大陸人好少少吧

高尚港人

而家冇得賴大陸人啦

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-26 06:12 PM 發表
而家冇得賴大陸人啦
自從國內同胞唔可以落黎守護香港郊野,受盡港人肆意破壞下野外變得滿目瘡痍

引用:
原帖由 st105 於 2020-10-26 05:58 PM 發表
系咪靚女做空中乳加
胸姐

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-10-26 06:16 PM 發表

自從國內同胞唔可以落黎守護香港郊野,受盡港人肆意破壞下野外變得滿目瘡痍
香港人去到邊,破壞到邊

附件

bkn-20201026153838100-1026_00822_001_02p.jpg(94.58 KB)

bkn-20201026153838100-1026_00822_001_03p.jpg(63.72 KB)

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-26 06:21 PM 發表

香港人去到邊,破壞到邊
點解港人可以壞到咁既程度

反而國內同胞比港人更珍香港呢片土地

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-10-26 06:22 PM 發表

點解港人可以壞到咁既程度

反而國內同胞比港人更珍香港呢片土地
港人一向系咁,只不過有些人自己覺清高,還成話國人,但卻忘了自己家下國種

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-26 06:12 PM 發表
而家冇得賴大陸人啦
蝗後代班本土係咁講

冇得賴大陸人你班高尚港人露底啦,DON'T識科黃老屍仲可以點洗腦

此乃高貴香港人的品行

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]