• 瀏覽: 1,285
  • 回覆: 8
其實飛機裏面除了可以做餐廳飲食之外, 飛機有很多電影免費欣賞, 可以給人在飛機享受晚餐和 自由選擇 看 不同 電影。
飛機 停飛的日子, 就做餐飲和看電影的生意吧

引用:
原帖由 agentsmiths 於 2020-10-26 01:12 PM 發表
其實飛機裏面除了可以做餐廳飲食之外, 飛機有很多電影免費欣賞, 可以給人在飛機享受晚餐和 自由選擇 看 不同 電影。
飛機 停飛的日子, 就做餐飲和看電影的生意吧
商務客位都勉強得,當然頭等冇問題,但經濟客位點搞法?除非痴線否則唔會幫襯。

或者改造夜總會,三點式飛雞,經濟客位陪坐,應該生意唔錯!

樓主 有限聚令呀 咁多人喺個密室中間 攬炒咩 有冇人特登搭車去機場 過曬關咁佢架飛機度食午餐呀 其實搭飛機嘅人 係鍾意去外國玩 但係搭飛機嗰個過程 好多人都唔鍾意

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-10-26 01:56 PM 發表
樓主 有限聚令呀 咁多人喺個密室中間 攬炒咩 有冇人特登搭車去機場 過曬關咁佢架飛機度食午餐呀 其實搭飛機嘅人 係鍾意去外國玩 但係搭飛機嗰個過程 好多人都唔鍾意
或者有些人想嘗試坐飛機頭等的服務,會嘗試下享用頭等的飛機餐點.

引用:
原帖由 agentsmiths 於 2020-10-26 02:18 PM 發表

或者有些人想嘗試坐飛機頭等的服務,會嘗試下享用頭等的飛機餐點.
如果科技唔係咁發達 可能會吸引啲 但係而家你喺啲視頻度睇片 都大約知道頭等係點嘅 仲有頭等其實係一大堆人服侍一個 價錢唔會平得去邊 可以試驗下嘅 但係唔覺得會有多大吸引

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-10-26 01:29 PM 發表

商務客位都勉強得,當然頭等冇問題,但經濟客位點搞法?除非痴線否則唔會幫襯。

或者改造夜總會,三點式飛雞,經濟客位陪坐,應該生意唔錯!
魚旦檔?轉花園鐘就坐頭等位

點解要救?

求仁得仁。

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-10-26 01:56 PM 發表
啱!
如果香港去日本如果可以坐船(當然係大遊輪),我都想試下。
飛機升降令耳仔好痛,好辛苦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]