• 瀏覽: 16,902
  • 回覆: 161
+8
繼昨日(25日)凌晨西九龍中心左方外牆,換上漫畫家甘小文3幅二次創作早前具爭議性的少女畫作廣告,新漫畫廣告的主角仍是女性...

我真係唔明商場高層諗緊咩,無端端掛呢D咁嘅海報,完全唔明宣傳D乜,都算啦,起碼畫得靚,俾人投訴後,仲要換上甘小文D咁核突嘅"性感"畫,好似專登同人作對咁,而家香江人係咪咩都鍾意同人鬥氣呢?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201026/mobile/bkn-20201026003000663-1026_00822_001.html

得把口 正黃🐶
🤡🤡🤡
甘小文嗰啲咁肉酸, 嚴重影響市容, 換畫係唯一選項.

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-10-26 09:40 AM 發表
繼昨日(25日)凌晨西九龍中心左方外牆,換上漫畫家甘小文3幅二次創作早前具爭議性的少女畫作廣告,新漫畫廣告的主角仍是女性...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201026/photo/bkn-20201026003000663-1026_00822_001_01b.jpg?20201026082140

我真係唔明商場高層諗緊咩,無端端掛呢D咁嘅海報,完全 ...
原來係由黃屍管理,唔怪得西九呢個場咁多年都攪唔起,一潭死水咁。。。

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2020-10-26 10:02 AM 發表

原來係由黃屍管理,唔怪得西九呢個場咁多年都攪唔起,一潭死水咁。。。
唔怪得好似小學🐶咁同人鬥氣啦

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-10-26 10:03 AM 發表

唔怪得好似小學🐶咁同人鬥氣啦
先唔講啲畫靚唔靚不唔不雅先,佢呢幾個廣告板係龍口位黎,人流多易吸眼,應該好值錢,如果個場管理層識諗,就應該叫marketing彭彭聲去揾客承租為商場賺錢而唔係掛埋呢啲冇市場效益的垃圾畫,如果我係呢個商場嘅業主一定炒L哂班公器私用嘅垃圾管理層。。。

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2020-10-26 10:14 AM 發表

先唔講啲畫靚唔靚不唔不雅先,佢呢幾個廣告板係龍口位黎,人流多易吸眼,應該好值錢,如果個場管理層識諗,就應該叫marketing彭彭聲去揾客承租為商場賺錢而唔係掛埋呢啲冇市場效益的垃圾畫,如果我係呢個商場嘅業主一定炒L哂班公器私用嘅垃圾管理層。。。
正常冇生意應該係放宣傳海報,放幾張咁嘅畫,真心唔明宣傳d咩,仲要同人作對

深圳做科研,香港玩鬥氣!

估唔到香港比大陸思想更落後,掛少女圖畫就等如色情,笑大人個口,班婦團去上海行下啦,井底蛙

班婦團唔好俾仔女掂電腦同手機呀!

唔對路!!
已跌入西九"免費宣廣告"的套路.

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-10-26 10:32 AM 發表
深圳做科研,香港玩鬥氣!
回歸後,香港政治第一,深圳發展就一日千里

掛三點式胸圍底褲漫畫啦!
唔夠淫呀!

究竟搞乜?

好普通一件事,搞咁多新聞,都係為咗noise啫

引用:
原帖由 loginiphone999 於 2020-10-26 12:56 PM 發表
掛三點式胸圍底褲漫畫啦!
唔夠淫呀!
T-bar加貝殼會巧巧多😍😍😍

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]