• 瀏覽: 16,957
  • 回覆: 13
+8
繼昨日(25日)凌晨西九龍中心左方外牆,換上漫畫家甘小文3幅二次創作早前具爭議性的少女畫作廣告,新漫畫廣告的主角仍是女性...

我真係唔明商場高層諗緊咩,無端端掛呢D咁嘅海報,完全唔明宣傳D乜,都算啦,起碼畫得靚,俾人投訴後,仲要換上甘小文D咁核突嘅"性感"畫,好似專登同人作對咁,而家香江人係咪咩都鍾意同人鬥氣呢?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201026/mobile/bkn-20201026003000663-1026_00822_001.html

得把口 正黃🐶
🤡🤡🤡
引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2020-10-26 10:02 AM 發表

原來係由黃屍管理,唔怪得西九呢個場咁多年都攪唔起,一潭死水咁。。。
唔怪得好似小學🐶咁同人鬥氣啦

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2020-10-26 10:14 AM 發表

先唔講啲畫靚唔靚不唔不雅先,佢呢幾個廣告板係龍口位黎,人流多易吸眼,應該好值錢,如果個場管理層識諗,就應該叫marketing彭彭聲去揾客承租為商場賺錢而唔係掛埋呢啲冇市場效益的垃圾畫,如果我係呢個商場嘅業主一定炒L哂班公器私用嘅垃圾管理層。。。
正常冇生意應該係放宣傳海報,放幾張咁嘅畫,真心唔明宣傳d咩,仲要同人作對

引用:
原帖由 買大陸股等數錢 於 2020-10-26 01:09 PM 發表
著衫其實係一種時袋既束縛,讚成祼體出街😎😎😎
睇邊個啦

引用:
原帖由 南區宇宙的師兄 於 2020-10-26 01:59 PM 發表
原相?🤣🤣11753569
呢張相嚟自邊度?

引用:
原帖由 南區宇宙的師兄 於 2020-10-26 02:40 PM 發表

時聞香港啊,樓主
師兄犀利呀!

引用:
原帖由 fb68610f430cf9 於 2020-10-26 02:45 PM 發表
呢啲人先高招賣廣告,佢整三幅咁嘅畫全城哄動
下次擺日本AV啦,肯定仲勁

引用:
原帖由 大南街遊俠 於 2020-10-26 04:42 PM 發表

如果放呢幅海報落西九龍外牆,你班藍絲狗會講咩呢?
人地講現實,你就講如果,正弱🐶智,而家討論緊嗰幾幅畫究竟宣傳D乜,你擺幅跳水相又想宣傳D乜,你講得通咪0K囉,呢度唔係連登,唔係好似黃🐶乜都政治化。

講如果,如果死黃🐶曱甴俾國安拉哂,香江人會好開心

引用:
原帖由 球場上的貴公子 於 2020-10-26 05:11 PM 發表
大把女性小黃人都唔支持咁性感,咁物化女性;
如果係喺日本都要睇下放乜嘢地方,一樣會比插,邊度都有保守嘅人,香港、大陸、台灣、韓國就更加唔洗講,每個地方把尺唔同
我都唔係話放咩嘢對定錯,而係適唔適合,宣傳D乜

引用:
原帖由 家中富有師兄 於 2020-10-26 05:21 PM 發表

估係表示西九有活雞食吧!!
咁應該放呢張喎

附件

Screenshot_2020-10-26-17-27-32-070_com.android.browser.jpg(73.63 KB)

引用:
原帖由 大南街遊俠 於 2020-10-26 05:40 PM 發表

所以話,你班藍狗咩人睇咩野啫
你咪侮辱呢張相呀,佢地代表國家架,你再侮辱我地國家級運動員,我一定舉報你個冚家產犯國安法!擺呢張相宣傳D咩關你藍絲狗鳩事咩!同樣地,人地放幾幅公仔海報宣傳又你鳩事咩!你當自己係判官呀!智障!
同弱智黃🐶真係溝通唔倒,🐶唔搭八,原來宣傳唔係俾人睇,係俾黃🐶睇嘅

引用:
原帖由 大南街遊俠 於 2020-10-26 06:04 PM 發表

梗係溝通唔到!你地個個骨格精奇
喂!係到講咁多做咩吖,嗱臨去投訴啦!你睇下有無人彩你地
都唔係俾人睇,俾黃🐶睇嘅,要投訴都係🐶去投訴啦

引用:
原帖由 bean1213 於 2020-10-26 09:17 PM 發表
藍狗常用句:唔鍾意就走啦,無人留你!
但黃🐶死都唔肯走🤣🤣🤣

引用:
原帖由 絕世小魚 於 2020-10-27 04:14 PM 發表

如果係內衣或泳衣廣告就冇問題
但無端端掛呢幾幅真係無厘頭
不過佢地都係重點係d字度
項莊舞劍,意在沛公
我係老闆一定好似港龍咁炒🐶哂班廢柴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]