• 瀏覽: 17,018
  • 回覆: 161
+8
引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-10-26 05:33 PM 發表

咁個個都想好似黃玉郎馬榮成咁出名,不過香港畫漫畫已經係沒落,點做noise都冇效
有意思嘅漫畫,例如以前旺角中秋節時某酒樓外牆大幅掛畫,大家都未必記得邊個畫。

幾個月前我見到林果幾張海報,仲以為西九龍有得跳茶仔。
同夜總會燈箱果d女差不多。
換左佢啦。

提示: 違規內容已被屏蔽
其實西九中心貼佢D畫貼左N年了,畫黎畫去都係呢D。。好悶。。畫畫果件好耐好耐以前紅過,而家。。

香港曱甴人人得而誅之!

啲公仔好醜樣。

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-10-26 09:40 AM 發表
繼昨日(25日)凌晨西九龍中心左方外牆,換上漫畫家甘小文3幅二次創作早前具爭議性的少女畫作廣告,新漫畫廣告的主角仍是女性...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201026/photo/bkn-20201026003000663-1026_00822_001_01b.jpg?20201026082140

我真係唔明商場高層諗緊咩,無端端掛呢D咁嘅海報,完全 ...
明顯係搵話題啦,唔係咪無人會記得有個咁嘅商場囉!

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2020-10-26 17:43 發表
其實西九中心貼佢D畫貼左N年了,畫黎畫去都係呢D。。好悶。。畫畫果件好耐好耐以前紅過,而家。。
有時係照片,有時係漫畫,不過全部都係賣肉,女姓的。

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2020-10-26 05:33 PM 發表

咁個個都想好似黃玉郎馬榮成咁出名,不過香港畫漫畫已經係沒落,點做noise都冇效
黃玉朗馬榮成而家都無貨賣,呢十幾廿年都係食老本,翻炒舊概念。

漫畫令西九龍中心充滿活力生氣,支持漫畫繼續懸掛

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-10-26 09:40 AM 發表
繼昨日(25日)凌晨西九龍中心左方外牆,換上漫畫家甘小文3幅二次創作早前具爭議性的少女畫作廣告,新漫畫廣告的主角仍是女性...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201026/photo/bkn-20201026003000663-1026_00822_001_01b.jpg?20201026082140

我真係唔明商場高層諗緊咩,無端端掛呢D咁嘅海報,完全 ...
d豬西有冇唸過去投訴個結果等於投訴差佬一樣,係冇人理你

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2020-10-26 05:47 PM 發表

有時係照片,有時係漫畫,不過全部都係賣肉,女姓的。
佢有畫男既,不過好少,西九中心係米同條友簽左永久約?真係貼左佢D畫好耐喇,唔悶架咩?

引用:
原帖由 大南街遊俠 於 2020-10-26 05:40 PM 發表

所以話,你班藍狗咩人睇咩野啫
你咪侮辱呢張相呀,佢地代表國家架,你再侮辱我地國家級運動員,我一定舉報你個冚家產犯國安法!擺呢張相宣傳D咩關你藍絲狗鳩事咩!同樣地,人地放幾幅公仔海報宣傳又你鳩事咩!你當自己係判官呀!智障!
同弱智黃🐶真係溝通唔倒,🐶唔搭八,原來宣傳唔係俾人睇,係俾黃🐶睇嘅

又係黃屍嘅所為, 黃屍真係最中意倒米!

邊個議員搞架,低能!淨係識嘈D無謂野。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]