• 瀏覽: 8,125
  • 回覆: 134
+5
引用:
原帖由 ctchan20f 於 2020-10-26 06:42 AM 發表

政治立場不同,好困難有妥協
都唔係政治立場問題。
陳同佳自首,臺灣發張入臺證畀陳同佳,然後陳同佳向臺灣警察全面合作認罪同詳細講出犯罪過程就完事啦。
香港警察完全冇嘢需要做。

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-10-26 06:52 AM 發表

都唔係政治立場問題。
陳同佳自首,臺灣發張入臺證畀陳同佳,然後陳同佳向臺灣警察全面合作認罪同詳細講出犯罪過程就完事啦。
香港警察完全冇嘢需要做。
問題係台灣要兩地政府先協商,才發簽證。以證明兩地為不同國家,這個香港怎能認同!

仆街傻西,你當自己乜水?香港人都嫌你煩!建議你和陳仆街和二百萬曱甴同歸於盡!

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2020-10-26 06:57 AM 發表

問題係台灣要兩地政府先協商,才發簽證。以證明兩地為不同國家,這個香港怎能認同!
都唔知臺灣想攪乜!

希望早日武統!臺獨份子才知衰!

按法律辦事,任何一個散仔都話得事!

她目的都係想香港特區政府同呆灣特區政府坐下一齊傾。

呢個女人蛙蛙叫

引用:
原帖由 peafowl_king 於 26/10/2020 07:10 發表
她目的都係想香港特區政府同呆灣特區政府坐下一齊傾。
佢知全香港知冇可能,即係佢個目的其實係想修例件事唔好丟淡

做賊咩?做乜包到冚曬?

支持陳張潘母先姦成孕後再殺

引用:
原帖由 南宮老人 於 2020-10-26 06:40 AM 發表

中方日報真係離x晒譜,潘母幾x時講要求台,港搵話得事嘅人坐低傾呀?一路都只係話鄉港政府警方冇一個可以話得事嘅人嚟同佢傾整件案,強烈譴責中方日報咁樣報導,政府修例衰咗咪衰咗咯,回復台港司法互助方式啦,點解要搵人地嚟“較飛”
其實成件事真係超簡單,只要台省肯發入台簽証俾陳同佳去自首咪攪掂囉,係喎點解台省唔肯發入台簽証俾台彎省兇手自首嘅?

引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-10-26 04:43 AM 發表
其實最神秘就係潘母
佢係替身,潘母可能已經被暴徒私了掉佐落海。

蘆葦草話得事

這個媽媽應該為錢而搞甘多嘢,台灣蔡英文已打賞150萬。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]