• 瀏覽: 7,644
  • 回覆: 149
+22
引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2020-10-27 10:24 AM 發表

樓主,曱甴好矯情嗎,你話係咪呢,要怕死又要著草!!!
著草又唔醒目,自己送中!!!死曱甴應該死!!!
死曱甴應該死!!!
死曱甴應該死!!!
死曱甴應該死!!!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-25 11:21 PM 發表
12港人被扣留在深圳鹽田看守所至今64日,家屬及其委託的律師均仍未能接觸各人。學生組織「賢學思政」今午(25日)連續第三個周末在街頭舉辦抗爭攝影展,並呼籲市民關注12港人,惟一度遭警方到場拉起橙帶封鎖相展範圍。其中一名被扣留港人廖子文父親也有現身,並留下寫有「等你回家」字句的明信片。

https://hk.appledaily.com/resizer/3Ui7aJJaM4ccwkPyVzDErBsV6m8=/1920x1080/filters:quality(100)/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/10-25-2020/t_55a19fd8101643129de17a489b8d2cae_name_____.jpg ...
被送鐘?

建議12隻曱甴的家屬 直接上深圳 攞人!

個仔著草預咗唔返嚟,個老豆重諗住個仔返屋企?

有心喇,其實大家都好關注同重視呢出長篇喜劇,等咁耐仲未有新一集,果種心情,就好似細個一星期等睇一集矇面超人咁!

班漢奸逃犯係香港周圍放炸彈殺市民,都仲叫人送暖?依條燦侏係唔係智障呀?依喲最好去晒外國比人政府養,我地香港納稅人都懶得養依班監犯,從始不得踏入我地中國國土自生自滅就最好啦!

12隻畜牲喺香港犯咗法, 條條都係嚴重罪行, 著草時又犯咗中國法律 ... 憑乜嘢可以回家

犯法,著草,被捕.......抵死

對曱甴只有心涼
再加句「抵撚死」

Yellow cockroaches are fucking shameless! 

係大陸坐完監
再返香港坐完監
就可以返屋企架啦 ...   

等你回家做叉燒

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-25 11:21 PM 發表
12港人被扣留在深圳鹽田看守所至今64日,家屬及其委託的律師均仍未能接觸各人。學生組織「賢學思政」今午(25日)連續第三個周末在街頭舉辦抗爭攝影展,並呼籲市民關注12港人,惟一度遭警方到場拉起橙帶封鎖相展範圍。其中一名被扣留港人廖子文父親也有現身,並留下寫有「等你回家」字句的明信片。

https://hk.appledaily.com/resizer/3Ui7aJJaM4ccwkPyVzDErBsV6m8=/1920x1080/filters:quality(100)/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/10-25-2020/t_55a19fd8101643129de17a489b8d2cae_name_____.jpg ...
真係鄧偷渡到左台灣,比台灣扣留果幾個手足不值!你哋而家為左反中,連需要聲援嘅人都要揀!!

引用:
原帖由 celica9204 於 27-10-2020 10:47 AM 發表
有心喇,其實大家都好關注同重視呢出長篇喜劇,等咁耐仲未有新一集,果種心情,就好似細個一星期等睇一集矇面超人咁!
細個俾人呃,大個左先知道,戴口罩矇住塊面的,根本係演員,夾埋做場戲俾我地睇

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]