• 瀏覽: 27,994
  • 回覆: 418
+8
涉嫌非法入境內地的12名港人被扣留深圳逾2個月,「12港人關注組」晚上發起網上集會。有被捕港人的家屬表示,希望期望港區人大代表協助家屬與中央溝通,盡快釋放12港人。

被捕港人黃偉然的太太批評,內地香港互相推卸責任。她希望丈夫能在新年前返港,亦希望港人繼續關注事件。被扣港人鄭子豪的爸爸就表示,擔心兒子受虐待,期望港區人大代表協助與中央溝通。

全球多個城市連日發起集會或遊行,以聲援12名港人。台灣、美國三藩市、紐約、加拿大溫哥華及英國倫敦等全球多個城市都有集會。

唔洗驚! 我保證佢地唔洗死

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1406580/即時-港聞-潛逃台灣-家屬冀港區人大代表助與中央溝通

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中
12隻戇膠的罪犯人蛇, 只需要在國內乖乖服刑完畢就會遣返香港再受審及判監, 完全不用出動人大代表去溝通啊...

揾人大? 唔駛啦,飯民啲柴最幫到手喎!

所有人都只會向港苦大陸求肋,唔係因為大陸好蝦,而係因為清楚了解鬼島人鬼L鼠鼠根本政治利益行先冇得傾

家屬喎!冇一個上去探監!
真係仆街到呢!

終於知道泛民班柒頭, 完全做唔到嘢喇.

坐完50年咪放

引用:
原帖由 男E 於 2020-10-25 10:57 PM 發表
涉嫌非法入境內地的12名港人被扣留深圳逾2個月,「12港人關注組」晚上發起網上集會。有被捕港人的家屬表示,希望期望港區人大代表協助家屬與中央溝通,盡快釋放12港人。

被捕港人黃偉然的太太批評,內地香港互相推卸責任。她希望丈夫能在新年前返港,亦希望港人繼續關注事件。被扣港人鄭子豪的爸爸就表示,擔心兒子受虐待,期望港區人大代表協助與中央溝通。

全球多個城市連日發起集會或遊行,以聲援12名港人。台灣 ...
終於走正路

要求人大代表協助安排上深圳仲好啦。

梗係搵涼瓜杰用暴力解決問題啦.

引用:
原帖由 男E 於 2020-10-25 10:57 PM 發表

全球多個城市連日發起集會或遊行,以聲援12名港人。台灣 ...
仲溝通? 拉埋啦, 班後生仔邊個會有十幾萬走佬
還不是家屬協助

有被捕港人的家屬表示,希望期望港區人大代表協助家屬與中央溝通,盡快釋放12港人。

又唔駛講法治??

搵埋羊ON Q一齊上去人生更精彩啦

有事求中國,冇事反中國

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]