• 瀏覽: 39,382
  • 回覆: 267
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-10-25 11:34 PM 發表

要去連登,台網先搵到五毛,呢度冇錢收㗎
呢度純俾有錢得閒嘅香港人抒發吓
認同
須然我係個窮L

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-10-25 11:27 PM 發表
大陸又做埋啲小學雞野靠嚇
就係玩小學雞野都嚇撚到菜腫桶西縮

中國在自己內海抽沙有乜問題

馬祖海巡有無派投誠方便麵比抽砂船?!
哇哈哈哈哈哈哈哈哈
🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-10-25 11:42 PM 發表
台灣人既心理素質都幾高下,哈。搞到十面埋伏咁。。你都未話唔怕。隨時擦槍
前線慘情

唔覺意打個空炮

即時成為中呆兩岸罪人

玩下沙,釣下魚。( 真係釣魚架 )
著晒燈,引墨魚,引魷魚,引水魚,有圖可見。
至緊要,識揸船,識路,無亂咁去 入錯境,咪得囉!
係咪 咁講先...........

阿爺真係鬼馬,不過又幾過癮

毒果作文,冇討論價值。

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-10-25 11:45 PM 發表

好多人想睇台灣表演喎!
但怕佢哋唔敢呢!
使乜出手!送幾箱投誠杯麵就掂啦!

整色整水, 小學雞小動作
幾時先肯攻台?

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-10-25 11:27 PM 發表
中國大陸,用 小學 方法。( 本小利大 )
抽下沙,又可以買賣。釣下魚,又可以消遣。

但 台灣,要用到 大學方法,浪費資源,浪費人力,浪費燃油。
( 本大無利 )

咁多部船會唔會挖到個島消失?

引用:
小學雞野?
以其人之道,還治其人之身而爾。

引用:
原帖由 win9876432 於 2020-10-25 10:29 PM 發表
今天(25日)有近百艘抽砂船在南竿馬港至仁愛村海域包圍南竿島。《蘋果新聞網》今晚7點前往南竿津沙地區,發現抽砂船燈光綿延海面,囂張無比。馬祖海巡隊表示,清晨至今已4艘運砂船及1艘抽砂船,目前其他抽砂船均未越界。艦隊分署也調派新北艦全速趕來支援。

https://tw.appledaily.com/resizer/mSx_r_C6WuEtPcWihlMXeAwcgSw=/4000x2708/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/X5OIMDZIDZC3ZFCK3CBKZCEBBM.jpg
躝癱垃圾曱甴蘋果柒報

我武維揚

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]