• 瀏覽: 52,798
  • 回覆: 588
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 cm923 於 2020-10-25 09:01 PM 發表
12名港人涉嫌潛逃台灣途中被中國大陸海警拘捕後,早前由深圳市鹽田區人民檢察院批准逮捕。台灣「香港邊城青年」等多個團體周日

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20201025/photo/bkn-20201025174701372-1025_00952_001_01b.jpg?20201025192815

有本事就唔好嗻頭蒙面啦!
或者直接去深圳或者
...
香港市民渴望安寧平靜嘅民意洶湧澎湃,想俾黑暴捲土重來註定只會自取滅亡。警務處處長鄧炳強喺Facebook透露,香港國安法實施以嚟,警方共拘捕28人,涉干犯分裂國家、勾結外國勢力、

上次VTV係台灣訪問果幾個去左台灣嘅香港人!個個包到密密實實冇樣見人!

佢地有D係香港等緊上法庭,
佢地自己話自己係逃兵
逃犯就真啦
逃犯話自己係逃兵!
真係笑死人

支持去晒台灣示威、堵路、遊行,加油呀!

走左咪好囉,係呆灣掟汽油彈啦仆街

犯罪就要坐監!!!又喺你地班黃屍黑暴呼天搶地搞到香港七國咁亂反對中港罪犯引渡條例,天理循環這個道理現眼報!!!!三個字,底卵死!!!

唔夠錢出糧

引用:
原帖由 wei200929 於 2020-10-26 02:16 PM 發表

你個傻仔廢青曱甴以為一百多年前中國?那個小島英國己經變成了美國只小狗,狗靠主人叫囂下就得
外國停晒所有中國企業,餓死晒啲中國人

民進黨操控人民仇中情緒,方便長久執政

引用:
原帖由 snooboy 於 2020-10-26 04:05 PM 發表
民進黨操控人民仇中情緒,方便長久執政

所以越來越少和統機會,一於盡快武統啦

燒旗 破壞,只係弱者行為
同小學生起廁所寫字有撚分別

呢啲垃圾行為真係可笑 可恥

引用:
原帖由 cm923 於 2020-10-26 03:39 PM 發表
上次VTV係台灣訪問果幾個去左台灣嘅香港人!個個包到密密實實冇樣見人!

佢地有D係香港等緊上法庭,
佢地自己話自己係逃兵
逃犯就真啦
逃犯話自己係逃兵!
真係笑死人
佢哋真係逃兵,所以台灣咪處決逃入台灣嘅五位人蛇囉(逃兵)

玩野玩全套期待見到
掟磚,掟汽油彈,掘地磚,拆交通燈,拆地鐵...............

支持班仆街係呆灣繼續抗議,
咪L比佢停呀!碌柒!

自己犯法走佬,還俾人捉到就認命啦,班黃人就系咁,有膽做冇膽去承擔

引用:
原帖由 cm923 於 2020-10-25 09:01 PM 發表
12名港人涉嫌潛逃台灣途中被中國大陸海警拘捕後,早前由深圳市鹽田區人民檢察院批准逮捕。台灣「香港邊城青年」等多個團體周日

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20201025/photo/bkn-20201025174701372-1025_00952_001_01b.jpg?20201025192815

有本事就唔好嗻頭蒙面啦!
或者直接去深圳或者
...
屌,原來係台灣,啱架喇,等台灣感受下香港嘅民主示威,再諗下係咪應該支持都好,記得做返響香港果啲行為,阻人返工唔少得架

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]