• 瀏覽: 6,643
  • 回覆: 111
引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-10-25 04:29 PM 發表

特衰正苦被逼到死胡同啦

舊年扮哂蟹大義凜然話要為潘太伸張正義

而家冇得縮架啦..潘太永遠站係上風道德高地

而家如果冇法律同台灣司法互助既話

咪用緊急法頒一個新法律囉

橫掂都唔係第一次用緊急法架啦 
怕甚麼, 陳同佳有200幻+1 反對引渡陳同佳

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-10-25 05:20 PM 發表

支那聲稱台灣係佢既一部分..

點解支那冇介入落命令要求台灣接受陳同佳??

由得台灣自把自為任意操作..

究竟台灣係咪支那一部分??
你嘅要求喺武統之後 就可以做到 你想快啲定遲啲 想快啲嘅 叫蔡英文快啲宣布獨立 想遲啲嘅 死狗一隻唔好出聲 不過無論快啲同慢啲 你哋曱甴遲早都係死路一條

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-10-25 04:29 PM 發表

特衰正苦被逼到死胡同啦

根本唔洗理佢,台灣唔批visa咪唔好去囉,香港人最鍾意同啲犯齊上齊落架啦

回覆 引用 TOP

湯先生一番話,猶如火上添油。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-10-25 04:20 PM 發表

台灣殺人案疑犯陳同佳出獄逾一年,仍未到台灣自首,受害人潘曉穎母親原定今日(25日)與警方會面,惟她指因警方未有回覆兩項要求,會面告吹。潘太質疑警方是否誠心正視問題,願意坐下來與台方協商,讓陳同佳盡快取得簽證到台灣受審,還是只想做門面功夫。行政會成員、資深大律師湯家驊今(25日)在Facebook表示,對潘媽媽的說法感奇怪,質疑她不怪台方怪警方,嘲諷稱:「看來當局唯一辦法是要求民主派協助,把陳同佳假 ...
潘媽收咗人工
做野

回覆 引用 TOP

湯生做曲線耶喻潘老母真應棍。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-10-25 04:20 PM 發表

台灣殺人案疑犯陳同佳出獄逾一年,仍未到台灣自首,受害人潘曉穎母親原定今日(25日)與警方會面,惟她指因警方未有回覆兩項要求,會面告吹。潘太質疑警方是否誠心正視問題,願意坐下來與台方協商,讓陳同佳盡快取得簽證到台灣受審,還是只想做門面功夫。行政會成員、資深大律師湯家驊今(25日)在Facebook表示,對潘媽媽的說法感奇怪,質疑她不怪台方怪警方,嘲諷稱:「看來當局唯一辦法是要求民主派協助,把陳同佳假 ...
犯法其實又行不通

一做左,味同泛民主派一樣淪落做罪犯

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。

回覆 引用 TOP

台灣要逃犯唔要罪犯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-10-25 05:02 PM 發表

咩人背後比錢支持她..查下
請師兄睇睇#12。

回覆 引用 TOP

潘老母,人在做,天在看,等住比天收....

回覆 引用 TOP

引用:

湯家驊講得幾啱

以柔克剛、以靜制動、以小勝大、以慢打快。
圖為:獵戶座

回覆 引用 TOP

你老母,早一晚叫老公打去話唔舒服取消見面,今日就玩野?

回覆 引用 TOP

10月23日前去台灣自首, 就幫你求情.

唔去台灣, 乜事都冇添, 仲駛乜妳求情.

回覆 引用 TOP

潘媽媽你好煩。
你唔可以犧牲香港人的利益和法律去滿足你個人的欲望。

回覆 引用 TOP

引用:

特衰正苦被逼到死胡同啦

道條鐵咩!淨係質疑詐騙島司法不公已經唔洗理佢啦。。阿差文子星搞咗幾年未走得喇。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]