• 瀏覽: 18,060
  • 回覆: 222
引用:
原帖由 220 於 2020-10-25 04:33 PM 發表

唔覺是低級趣味,只係畫出香港女仔的實況。
港女只識節食減肥或暴飲暴食得出的身材姐。
懶的結果就是咁樣囉!你想好似之前插圖咁樣一定要好注重健康生活。
同商場宣傳有咩關係?要不必要地露肉有咩意思先?

熱賣及精選
換個頭....寫少兩隻字....可以平息風波.....
西九管理層果然.....

“一個人雖然作案未遂或尚未作案,但是只要有過這個心思,就是該死”
引用:
原帖由 054D 於 2020-10-25 16:32 發表

佢咁做真係唔尊重女性,咁唔係色情?
有幾唔尊重女性,又無醜化女性,個班痴肥及營養不良的女性正正是香港普通女性的產物喎。
有無需要香港行尹斯蘭教咁著衫才可?或者所有游泳及海灘禁止香港女性著泳衣一定要加外衣或褲,咁就尊重佢哋也尊重男性。

引用:
原帖由 220 於 2020-10-25 04:37 PM 發表

有幾唔尊重女性,又無醜化女性,個班痴肥及營養不良的女性正正是香港普通女性的產物喎。
有無需要香港行尹斯蘭教咁著衫才可?或者所有游泳及海灘禁止香港女性著泳衣一定要加外衣或褲,咁就尊重佢哋也尊重男性。
唔係醜化,而係賣弄女性身體去宣傳。

支持哨牙珍

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2020-10-25 02:00 PM 發表

深水埗西九龍中心外牆的性感少女廣告惹爭議,負責繪製廣告的漫畫家早前表示,商場因為颱風襲港而將廣告拆除。商場今凌晨(25日)再次掛起巨型漫畫廣告,雖然漫畫廣告仍以女性做主角,但畫風就大為不同,漫畫家預告陸續有新的漫畫廣告登場。

西九龍中心外牆原本掛著的6幅巨型漫畫廣告,主角是衣著性感的少女,而本地知名漫畫家林祥焜是該漫畫廣告的作者。早前深水埗區議員劉佩玉聯同2名家長到商場請願,聲稱接獲數十家長投 ...
好好笑!又一傑作!XD

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 220 於 2020-10-25 04:37 PM 發表

重有,女性有個人選擇著咩的權利,就算佢下海我都尊重。

但係,點解商場宣傳要女性露肉?咩原因?

引用:
原帖由 054D 於 2020-10-25 16:35 發表

同商場宣傳有咩關係?要不必要地露肉有咩意思先?
商場宣傳只有一個目的就係吸引人流,手掌肉都是肉,電視台慶班女個個露肉又唔見話色情,港姐選舉著泳衣上台又係咁意思先?
咁有無覺得晚裝及泳衣有必要存在。

回覆 引用 TOP

特登製造話題, 成功了 .

回覆 引用 TOP

呢D黃畜唔死冇Q用

佛渡有情
引用:
原帖由 054D 於 2020-10-25 16:40 發表

重有,女性有個人選擇著咩的權利,就算佢下海我都尊重。

但係,點解商場宣傳要女性露肉?咩原因?
咁商場羞辱過那一位女性呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2020-10-25 02:00 PM 發表

深水埗西九龍中心外牆的性感少女廣告惹爭議,負責繪製廣告的漫畫家早前表示,商場因為颱風襲港而將廣告拆除。商場今凌晨(25日)再次掛起巨型漫畫廣告,雖然漫畫廣告仍以女性做主角,但畫風就大為不同,漫畫家預告陸續有新的漫畫廣告登場。

西九龍中心外牆原本掛著的6幅巨型漫畫廣告,主角是衣著性感的少女,而本地知名漫畫家林祥焜是該漫畫廣告的作者。早前深水埗區議員劉佩玉聯同2名家長到商場請願,聲稱接獲數十家長投 ...
一代漫畫名家甘小文,正!
最L正係無撚咗’不忘搓9’呢一句!

回覆 引用 TOP

有創意正

回覆 引用 TOP

原來林祥焜一直有畫野
以為收左皮好耐

回覆 引用 TOP

之前賣肉,依家賣衰格,西九揾黃人做衰自己,曱甴猛讚,又攪炒成功!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]