• 瀏覽: 28,645
  • 回覆: 405
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 sam0010 於 2020-10-25 11:54 AM 發表
呢個女人日日用自己個女搞政治, 明明係自己去求人但反而惡過人, 仲有成件事係台灣玩野你唔鬧台灣
潘媽媽竟會寫趴趴走,高深莫測

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-25 12:42 PM 發表

玩咩嘢?台灣開咗專門窗口, 接收陳同佳, 係得唔到香港配合咋!!
你又on99,香港要配合乜?配合做show?
陳同佳要簽證入台,去到台灣投案,全是陳生同台灣兩者既事,香港政府冇角色!

潘大大

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-25 11:49 AM 發表
台灣殺人案疑犯陳同佳在港因洗黑錢罪成判囚,已出獄逾1年。受台灣簽證問題影響,陳同佳至今未能赴台投案。警方原本與案中受害人少女潘曉穎母親相約今早11時會面,以了解其需要,但因潘太指警方未能及時於今早10時半前回覆其疑問而拒絕出席,會面告吹。

警方前日聯絡潘親,約定今早11時會面,警方安排負責調查陳同佳洗黑錢案的東九龍總區重案組會見潘太,以了解其需要。

不過,潘母昨日提出,在答應會面前,先要弄 ...
感覺佢唔想見面,是害怕某些事情,例如.....身份敗露等,所以只敢一直躲於暗角製造麻煩

潘老母,係YC唔比陳同佳去台灣。diu 你全家,你唔diu 鳩YC,現在話政府和警察。

正一仆街潘老母

條八婆好煩,而家阿殺人犯响香港其實係冇罪㗎喇,可以响香港判嘅罪佢已經坐完,人家已經自由,而家係你求人幫你,仲要咁大枝嘢,根本就冇打算解決件事,收咗幾多錢呀?個女被你咁搞真係死不瞑目呀

中間人支配一切

典型的黃政治手段

又要日嘈夜嘈,又要唔肯會面

呢個八婆, 都唔知又收咗啲政棍幾多, 利用個女搞搞震,
潘老母, 好心你啦, 為個女, 唔好搞陰騭, 積翻啲陰德, 得唔得,
如果唔係, 你個女喺下面都唔知要再加添幾多刑罰囉

777果時唔係話要拯救公義架咩??

而家用完即棄啦??

仲唔立即同台灣商討移交逃犯安排?

見警方就會被查證係咪真潘太,冇得走。

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-25 11:49 發表
台灣殺人案疑犯陳同佳在港因洗黑錢罪成判囚,已出獄逾1年。受台灣簽證問題影響,陳同佳至今未能赴台投案。警方原本與案中受害人少女潘曉穎母親相約今早11時會面,以了解其需要,但因潘太指警方未能及時於今早10時半前回覆其疑問而拒絕出席,會面告吹。

警方前日聯絡潘親,約定今早11時會面,警方安排負責調查陳同佳洗黑錢案的東九龍總區重案組會見潘太,以了解其需要。

不過,潘母昨日提出,在答應會面前,先要弄 ...
今日重九,仲係星期日,官府天工作。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-25 11:58 AM 發表
支持潘老母;警方係約佢去接收遺物, 唔係傾陳同佳赴台事呀~
你有冇睇新聞0架, 係潘老母多多要求咋, 又要有話事權0既先好同佢會面, 唔好做show,
你都識講, 係攞翻啲遺物咋, 唔係傾赴台事呀, 咁多要求把鬼咩?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]