• 瀏覽: 26,673
  • 回覆: 405
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-25 11:58 AM 發表

支持潘老母;警方係約佢去接收遺物, 唔係傾陳同佳赴台事呀~
叻呀 女既遺物都吾要 原來香港多好似你呢d on9 死撚左都係抵撚死

唔見鳩就囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-25 12:23 PM 發表

根本唔關香港警方事,見佢係人情,唔見佢係道理
嘩!!乜你禁涼薄架?有無良知, 講出呢D說話!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 sables1 於 2020-10-25 12:27 PM 發表

叻呀 女既遺物都吾要 原來香港多好似你呢d on9 死撚左都係抵撚死
可能係假屋企人所以驚去到警局認領就比人識穿

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-25 12:25 PM 發表

係有心既,潘阿媽點解唔親身去台灣陳情?
台灣封關, 潘老母點去喔??

唉....佢老母根本就係玩緊野
咪由Q得佢囉

回覆 引用 TOP

整件案件都在台灣發生,香港政府同警方根本從無角色,上年政府幫妳已經搞到成鑊粥,妳還想點?

與鳳凰同飛,必是俊鳥;與虎狼同行,必是猛獸!
你能走多遠,看你與誰同行!
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-25 12:28 PM 發表

台灣封關, 潘老母點去喔??
你終於知道台灣玩野了

引用:
原帖由 神殿老子 於 2020-10-25 11:55 AM 發表

日日見記者係佢,現在唔見警方又係佢,佢玩咩花臣呢?
令人懷疑係咪影武者?

大丈夫
性情如火
力拔山河

回覆 引用 TOP

陳同佳應該取消去台灣自首意圖,好好在港生活,因為這是你應有的自由。

http://hk.myblog.yahoo.com/peterwong827
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-25 12:27 PM 發表

嘩!!乜你禁涼薄架?有無良知, 講出呢D說話!!
有那方面說錯?

回覆 引用 TOP

潘曉穎母親拒絕會面........................正宗大支野

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
只要台灣批出簽證給陳同佳就已經解決哂一切問題,就是這麼簡單,究竟是誰在玩野?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-25 12:31 PM 發表

你終於知道台灣玩野了
玩咩嘢?台灣開咗專門窗口, 接收陳同佳, 係得唔到香港配合咋!!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-25 12:33 PM 發表

潘曉穎母親拒絕會面........................正宗大支野
大支野是事實
話要警察代表是話得事的人。你邊位呀? 一哥見你好不好?

警察要求會面,老實,某程度是公關,不想被人話,不聞不問

見不成,其實也沒所謂,反正拒絕會面是潘太

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]