• 瀏覽: 1,611
  • 回覆: 7
黃絲黑暴運動已經過了超過一年,功績亦陸續湧現。佢哋嘅一言堂成功沉重打擊香港的自由,法治,經濟,教育等等。而香港亦經歷了前所未有的破壞。我覺得現在應該開始記錄佢哋過往嘅功勞,作為初步的總結,以誌永久記念。請大家發言支持。我首先記下佢哋嘅第一項功績如下:

1. 成功為香港勞動市場製做了大量廉價,年青,高學歷及破壞能力極高的勞工。

引用:
原帖由 nicklohi 於 2020-10-25 11:07 AM 發表
黃絲黑暴運動已經過了超過一年,功績亦陸續湧現。佢哋嘅一言堂成功沉重打擊香港的自由,法治,經濟,教育等等。而香港亦經歷了前所未有的破壞。我覺得現在應該開始記錄佢哋過往嘅功勞,作為初步的總結,以誌永久記念。請大家發言支持。我首先記下佢哋嘅第一項功績如下:

1. 成功為香港勞動市場製做了大量廉價,年青,高學歷及破壞能力極高的勞工。
2 港龍執笠

引用:
原帖由 nicklohi 於 2020-10-25 11:07 AM 發表

希望佢哋真係 有 百萬人 移民離開香港 去英國 , 解決香港住屋問題。

引用:
原帖由 nicklohi 於 25-10-2020 11:07 發表

Yellow Must Win! Hahaha!

引用:
原帖由 singsingbaby 於 25-10-2020 13:04 發表

希望佢哋真係 有 百萬人 移民離開香港 去英國 , 解決香港住屋問題。
No way!
They don't have enough money!!!
Hahaha!

引用:
原帖由 日出東海 於 25-10-2020 12:08 發表

2 港龍執笠
恭喜!賀喜!攬炒大成功!
黃絲又贏!戰無不勝!黃將軍!
好勁!好勁!史上最強!手足加油!

3.促使中央成立港版國安法

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-10-26 04:50 AM 發表

No way!
They don't have enough money!!!
Hahaha!
人哋 主子國 話養架。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]