• 瀏覽: 18,810
  • 回覆: 277
+6
台灣殺人案疑犯陳同佳出獄已經1年,仍未到台灣投案。消息指,警方東九龍總區重案組探員,計劃明天早上與案中死者潘曉穎的媽媽會面,了解其需要。 潘曉穎的媽媽透過中間人回覆傳媒查詢表示,昨晚收到警方邀請她明日見面,取回女兒的證物,潘曉穎媽媽認為要在見面前弄清楚三點,包括明天見面警方是否接受潘曉穎媽媽這位中間...

潘曉穎媽媽要求係唔係過分佐?警方主動邀請會面,潘曉穎媽媽稱要先釐清三點,唔可以見面釐清?

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1556504-20201024.htm

附件

1.jpg(411.94 KB)

潘媽媽

是否背後有政棍操作?

釐乜嘢清啫,見面先講妳想點,問下警方有乜嘢跟進可方法,見都未見就係到搞到咁複雜。呢啲屎橋唔使問都係塗狗新教架啦,係佢先有呢啲屎坑橋,簡單複雜化

其實我哋正常市民,都想潘媽媽釐清三點:
1)可否有任何醫學証明妳係潘䁱穎媽媽?!
2)妳最後一次幾時見過妳女?
3)由舊年疑犯引渡條例風波開始妳去咗邊?

釐清3點?!
驗咗dna未?!
🤭

趴趴走  公開信
就知後面 有政棍啦

其實佢係咪真係潘曉穎老母?
次次出場都包到咁,你話你係777都得架啦

引用:
原帖由 nicekate 於 2020-10-25 09:18 AM 發表
其實我哋正常市民,都想潘媽媽釐清三點:
1)可否有任何醫學証明妳係潘䁱穎媽媽?!
2)妳最後一次幾時見過妳女?
3)由舊年疑犯引渡條例風波開始妳去咗邊?
x2

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2020-10-25 09:19 AM 發表
趴趴走  公開信
就知後面 有政棍啦
我係香港出世,住喺香港4x年。我到宜家都未知「趴趴走」點解
個「趴」字,我連讀都未識讀

係讀
豬「扒」個「扒」
爬山個「爬」?
喇叭個「叭」?

蒙面法在那
在保証真人穌騙子!騙子!

一個亞毛,設局害另一個亞毛~林鄭話,逃犯條例係建基于 趴趴走老母寫信黎喊申怨~基于大家都係老母,感同身受~所以隊條,修例 黎章顯正義,好喇,製造咗個缺口俾黑暴攪大龍鳯,打砸搶燒11個月,𥐙𥐙走,從來冇出黎屌兩句出過一下聲,而家,黑暴退潮,就走出黎屌鳩特衰正苦狂抽水,林鄭唔好話,智商智慧,比唔上英文蔡,連本地都俾個 趴趴走仆街老母 玩殘~

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-25 09:27 AM 發表

仲要喺人地傷口上灑鹽
嗰個係真老母?
你憑咩話佢唔係我老母?

釐清三點?要剝衫喎,不過我都冇興趣睇

引用:
原帖由 自由國都 於 2020-10-25 09:11 AM 發表
是否背後有政棍操作?
當然有泛民西介入啦。。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]