• 瀏覽: 18,893
  • 回覆: 277
+6
轉貼

哈哈.......𨳒

擺明有錢收大龍鳳,唔錢收當生舊叉燒_算把啦…全香港人都知妳死咗個女啦,使乜包頭…

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2020-10-25 09:47 AM 發表

我估係  "四圍亂走"
還有 "白目" "小屁孩"
這些 香港人 好少用吧
我打台灣online game
就見到台灣仔 經常用
原來是台灣用語,多謝賜教

又玩幾大訴求?套路咁似啲政棍既?

如果係為咗件事,有乜野開會先傾啦。係咪?
這個媽媽可能受到政治污染了

這位自稱潘媽媽的,你無須咁忌諱亮相,事情開始時大家都站在同情你的一邊,但逐漸你的態度似乎偏側了,疑兇願自首經教會、律師協助,亦被對方滲入政治因素的要求;請問案發地點,一切物證,現場證據都在對方,還有什麼可提供呢? 潘媽要質疑是對方而不是港方警察.

引用:
原帖由 Chan_Tai_Man 於 2020-10-25 09:46 AM 發表
上年又唔出聲,而家又突然甘高姿態,好似有哂佈局,唔會比香港平靜
咩老母生咩女,個女做d咩唔多唔少反映到個老母係咩人。你地話潘老母收錢消費死咗既女我絕對覺得有可能。

引用:
原帖由 自由國都 於 2020-10-25 09:10 AM 發表
台灣殺人案疑犯陳同佳出獄已經1年,仍未到台灣投案。消息指,警方東九龍總區重案組探員,計劃明天早上與案中死者潘曉穎的媽媽會面,了解其需要。 潘曉穎的媽媽透過中間人回覆傳媒查詢表示,昨晚收到警方邀請她明日見面,取回女兒的證物,潘曉穎媽媽認為要在見面前弄清楚三點,包括明天見面警方是否接受潘曉穎媽媽這位中間...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1556504_1_L_20201024183553.jpg
為什麼陳同佳可以用真面目見人,反而受害者的母親卻要遮遮掩掩?

引用:
原帖由 自由國都 於 2020-10-25 09:48 AM 發表

仲威脅警方,10點前不回覆,取消會面!
莊閒不分,似玩緊野

引用:
原帖由 chatjai 於 2020-10-25 10:35 AM 發表
香港人個個當正自己係港督,完全唔知咩狀況。

淋雨塘先生曾說過,香港有一類人,身處社會最井底,智慧時時刻刻在受到著侵害,卻有著革命階級的思想,處處為革命階級辯護,
在動物界能找出這麼弱智的東西都幾乎不可能。 做黑暴雖然不幸,但並不可怕,因為知道掙扎,畢竟還有掙脫的希望;若是從黑暴生活中尋出美來,
讚歎、陶醉,就是萬劫不復的囚犯了!

1. 管浩鳴想去辦台証,台灣卻要設下"必須透過司法互助"前提.
2. 警方想同潘母會面, 潘母卻要設下"必須釐清三點"前提.

以上1 + 2 完全是民進黨政治角力的手法.

亦証明潘母已被民進黨操控.
泛民從中協助.

引用:
原帖由 褲浪白條 於 25-10-2020 10:43 AM 發表

咩老母生咩女,個女個d咩唔多唔少反應到個老母係咩人。你地話潘老母收錢消費死咗既女我絕對覺得有可能。
一早比人睇穿了

泛民根本係台灣民進黨香港分部,聽命於美國

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-10-25 09:17 AM 發表
釐乜嘢清啫,見面先講妳想點,問下警方有乜嘢跟進可方法,見都未見就係到搞到咁複雜。呢啲屎橋唔使問都係塗狗新教架啦,係佢先有呢啲屎坑橋,簡單複雜化
此女子居心叵測!

佢嘅不合作態度就知佢唔係真心為個女辦事!
立場行先,充滿 詭異。
究竟佢係唔係潘媽媽㗎??
駛吾駛又驗下DNA呢!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]