• 瀏覽: 16,715
  • 回覆: 277
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 自由國都 於 2020-10-25 09:11 AM 發表

是否背後有政棍操作?
一年前反修例唔出嚟講! 條例都壽終正寢,依家先日9日出嚟講!
夾埋其他人消費自己個女!
痴9線!

回覆 引用 TOP

****1, 香港政府欠你嗎????
死撚開, 唔好日日嘈生晒

回覆 引用 TOP

呢家唔敢見咪即係呢個係戲子咯,政棍搵人扮佢出嚟嘈呢家人地要見你就驚穿煲。

引用:
原帖由 自由國都 於 2020-10-25 09:10 AM 發表

台灣殺人案疑犯陳同佳出獄已經1年,仍未到台灣投案。消息指,警方東九龍總區重案組探員,計劃明天早上與案中死者潘曉穎的媽媽會面,了解其需要。 潘曉穎的媽媽透過中間人回覆傳媒查詢表示,昨晚收到警方邀請她明日見面,取回女兒的證物,潘曉穎媽媽認為要在見面前弄清楚三點,包括明天見面警方是否接受潘曉穎媽媽這位中間...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1556504_1_L_20201024183553.jpg
潘媽媽,一切順其自然啦,
再咁搞落去人都癲!

引用:
原帖由 自由國都 於 2020-10-25 09:11 AM 發表

是否背後有政棍操作?
九成係~

呢個潘母好明顯不想香港平靜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 87er 於 2020-10-25 10:01 AM 發表

九成係~
明顯係啦, 未見面又話要話要乜要柒..
佢個女做壞人,比人殺左, 結果要香港政府埋單....痴撚線

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-25 09:27 AM 發表

仲要喺人地傷口上灑鹽
灑得最多鹽嘅係泛民、黃c~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自由國都 於 2020-10-25 09:10 AM 發表

台灣殺人案疑犯陳同佳出獄已經1年,仍未到台灣投案。消息指,警方東九龍總區重案組探員,計劃明天早上與案中死者潘曉穎的媽媽會面,了解其需要。 潘曉穎的媽媽透過中間人回覆傳媒查詢表示,昨晚收到警方邀請她明日見面,取回女兒的證物,潘曉穎媽媽認為要在見面前弄清楚三點,包括明天見面警方是否接受潘曉穎媽媽這位中間...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1556504_1_L_20201024183553.jpg
我想警方要求會面,就系想確認佢是否是潘太。我敢擔保佢一定以各種理由,唔會同警方會面

正一戇九政府 正式發言話陳同佳刑期界滿出獄後係香港已經係自由身 佢係台灣犯事係台灣嘅法律責任因台灣唔俾入境而香港與台灣無引渡條例 所以香港愛莫能助!關人忍事!

阿姐,你玩夠香港未呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 87er 於 2020-10-25 10:01 AM 發表

潘媽媽,一切順其自然啦,
再咁搞落去人都癲!
大眾由同情佢變成討厭佢啦!

回覆 引用 TOP

引用:

收皮啦!潘太
家下係邊個唔為公義啊!
玩政治既唔係警察啊!係你自己本人啊!
我建議你幫下陳生偷渡去台灣啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nicekate 於 2020-10-25 09:18 AM 發表

其實我哋正常市民,都想潘媽媽釐清三點:
1)可否有任何醫學証明妳係潘䁱穎媽媽?!
2)妳最後一次幾時見過妳女?
3)由舊年疑犯引渡條例風波開始妳去咗邊?
問得好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2020-10-25 09:19 AM 發表

趴趴走  公開信
就知後面 有政棍啦
真搞笑。好演員黎既,背對白背到咁熟

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]