• 瀏覽: 16,724
  • 回覆: 277
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 nicekate 於 2020-10-25 09:18 AM 發表

其實我哋正常市民,都想潘媽媽釐清三點:
1)可否有任何醫學証明妳係潘䁱穎媽媽?!
2)妳最後一次幾時見過妳女?
3)由舊年疑犯引渡條例風波開始妳去咗邊?
奇葩母親!

回覆 引用 TOP

奇葩母親!

回覆 引用 TOP

上年又唔出聲,而家又突然甘高姿態,好似有哂佈局,唔會比香港平靜

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-10-25 09:25 AM 發表

我係香港出世,住喺香港4x年。我到宜家都未知「趴趴走」點解
個「趴」字,我連讀都未識讀

係讀
豬「扒」個「扒」
爬山個「爬」?
喇叭個「叭」?
我估係  "四圍亂走"
還有 "白目" "小屁孩"
這些 香港人 好少用吧
我打台灣online game
就見到台灣仔 經常用

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-10-25 09:17 AM 發表

釐乜嘢清啫,見面先講妳想點,問下警方有乜嘢跟進可方法,見都未見就係到搞到咁複雜。呢啲屎橋唔使問都係塗狗新教架啦,係佢先有呢啲屎坑橋,簡單複雜化
仲威脅警方,10點前不回覆,取消會面!

引用:
原帖由 自由國都 於 2020-10-25 09:10 AM 發表

台灣殺人案疑犯陳同佳出獄已經1年,仍未到台灣投案。消息指,警方東九龍總區重案組探員,計劃明天早上與案中死者潘曉穎的媽媽會面,了解其需要。 潘曉穎的媽媽透過中間人回覆傳媒查詢表示,昨晚收到警方邀請她明日見面,取回女兒的證物,潘曉穎媽媽認為要在見面前弄清楚三點,包括明天見面警方是否接受潘曉穎媽媽這位中間...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1556504_1_L_20201024183553.jpg

引用:
原帖由 自由國都 於 2020-10-25 09:10 AM 發表

台灣殺人案疑犯陳同佳出獄已經1年,仍未到台灣投案。消息指,警方東九龍總區重案組探員,計劃明天早上與案中死者潘曉穎的媽媽會面,了解其需要。 潘曉穎的媽媽透過中間人回覆傳媒查詢表示,昨晚收到警方邀請她明日見面,取回女兒的證物,潘曉穎媽媽認為要在見面前弄清楚三點,包括明天見面警方是否接受潘曉穎媽媽這位中間...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1556504_1_L_20201024183553.jpg
有病, 叫佢收撚皮.

回覆 引用 TOP

潘媽媽可以入境台灣嗎?如果佢一個清白之人,台灣都唔畀佢入,成日搵港府有乜用

回覆 引用 TOP

引用保安局長所言,警方不會跟著潘媽的劇本走!

回覆 引用 TOP

你咪繼續拖落去囉,你急無人急

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自由國都 於 2020-10-25 09:48 AM 發表

咁咪取消囉,啲物證其實即係佢個女嘅遺物。
佢唔想攞,咪唔好攞囉。總之 警方BAU,擺夠時間你唔攞就消毀。
反正呢啲野對其他人無任何意義

回覆 引用 TOP

驗左DNA係咪真老母先講啦!

回覆 引用 TOP

死曱甴,當自己乜L

回覆 引用 TOP

這個潘媽媽把自己抬得太高啦,政府官員不應該再見她,因為見面只會受到凌辱。她只是一個消費其死去女兒的可憐人,叫警察查下她戶口近半年有沒有不明來歷資金好過啦。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]