• 瀏覽: 3,827
  • 回覆: 22
+2
引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 25-10-2020 04:43 發表
一衆黑暴玩嘢時,有冇預視今日局面?

流淚的鱷魚婦女 - 吳敏兒

引用:
原帖由 big3624 於 2020-10-25 09:33 AM 發表
呢次又係職工盲李呃人手下又一傑作
李呃人自己都已經係一嚿屎咁樣,早幾年親自操刀碼頭罷工,下場就係碼頭公司執笠,罷工變失業!

點知呢個吳敏兒竟然儘得李呃人嘅真傳,叫港龍玩罷工,下場就係港龍執笠,罷工又再變失業!

點解職工盟搞親罷工,啲工友齊齊保證罷工變失業嘅?買六合彩都冇咁準!

職工盟就係工會毒藥,邊個跟就死邊個!

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2020-10-25 05:08 AM 發表

成日叫攬炒果班人根本未捱過,人叫佢又叫,到真係俾人炒魷失業經濟差搵唔到野做先知死,但以經恨錯難返。而家係航空業死先,其他行業陸續有嚟,香港而家同文革時一樣,太多人淨掛住搞政治,遲早搞到一窮二白,
不只航空,酒店業都死左八九成!
幸好尚有黃蜂這些鹹濕仔帶女爆房,否則連一兩成生意都無。
有提供埋房心的酒店都可能重有得做吓。

我很喜歡這個塗裝!
簡潔、典雅!

附件

港龍.jpg(48.16 KB)

恭喜!賀喜!攬炒大成功!

引用:
原帖由 孺子牛 於 25-10-2020 23:40 發表

李呃人自己都已經係一嚿屎咁樣,早幾年親自操刀碼頭罷工,下場就係碼頭公司執笠,罷工變失業!

點知呢個吳敏兒竟然儘得李呃人嘅真傳,叫港龍玩罷工,下場就係港龍執笠,罷工又再變失業!

點解職工盟搞親罷工,啲工友齊齊保證罷工變失業嘅?買六合彩都冇咁準!

職工盟就係工會毒藥,邊個跟就死邊個!
Good!
深圳愈來愈起,香港愈來愈死。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]