• 瀏覽: 6,044
  • 回覆: 89
+2
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-25 11:00 AM 發表
市民自己揸主意;條命係自己既!!
市民係揸唔到主意的,中左美國肺炎去醫院診治,醫院話佢係流感幫佢打針,醫院幫佢打疫苗,佢以為係感冒針咋,死9左,就流感併發症,唔關疫苗事。

南韓今次醒目,唔認有問題,否則美國就話佢係源頭,需然疫苗唔係南韓自己做。
住年疫苗無事,今年轉左就出事,當然要無証據

引用:
原帖由 夜古代救星 於 2020-10-25 01:04 PM 發表
南韓今次醒目,唔認有問題,否則美國就話佢係源頭,需然疫苗唔係南韓自己做。
住年疫苗無事,今年轉左就出事,當然要無証據
五隻疫苗中, 有四隻係南韓自家製架, 依家賴晒落法國製嗰隻處, 韓佬真狗!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-25 01:06 PM 發表

五隻疫苗中, 有四隻係南韓自家製架, 依家賴晒落法國製嗰隻處, 韓佬真狗!!
咁根據韓國官方包膠,係法國隻疫苗出樹呀嘛😠!你有證據證明係韓國自家疫苗打死人咩?😠

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-10-25 01:15 PM 發表

咁根據韓國官方包膠,係法國隻疫苗出樹呀嘛😠!你有證據證明係韓國自家疫苗打死人咩?😠
韓國官方報告?你識睇咩?咪鳩吹!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-25 01:06 PM 發表

邊隻韓狗話你知佢地賴嗮落去法國製造嗰隻處嘅?😠

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-10-25 01:22 PM 發表

你無睇新聞架?屋企無電視機?

韓國人民打完流感疫苗死咗都唔知嘜事,慘慘

引用:
原帖由 沒那種命。 於 2020-10-25 05:55 PM 發表
韓國人民打完流感疫苗死咗都唔知嘜事,慘慘
大韓民國衛生部証實咗跟疫苗無關
但講唔到同乜野有關
總之唔好阻住醫護發病災財就對了。

依編傳媒報道,真係唔知信唔信好

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2020-10-24 09:46 PM 發表

知道比較多韓國消息嘅人都應該知道韓國最大問題係韓國政府。
有錢打橫行,貪污不絶,年青人殺人強姦當游戲,過咗咁多年個政府都冇認真處理過。疫苗整死人又點? 最緊要有錢收。
仲要通街都係邪教

引用:
原帖由 01065r 於 2020-10-24 10:28 PM 發表

你覺得大陸有人接種疫苗後死亡誰會敢報出來?
如果死的是你家人,你有種上網發報嗎?不用3分鐘就Delete貼文再有公安上門同你講后果自負。
這不是5毛最想要的正能量?
冇錯,我可以證明你老母打了大陸疫苗之後死左!

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1556707-20201026.htm

南韓增至59人接種流感疫苗後死亡 星洲停用兩款疫苗
2020-10-26 HKT 15:21

南韓再多11人在接種流感疫苗後死亡,累計個案增至59宗。

衛生部門強調,至今未發現死者死因與接種流感疫苗有直接因果關係,因此會繼續推行接種計劃,又說接種流感疫苗利多於弊,世衛以至國內外專家都同意。

新加坡決定,暫停使用法國賽諾菲及南韓SK生產的兩款流感疫苗,成為首批宣布暫停相關疫苗使用的國家之一,以作為預防措施。

另外,台中一名男子接種流感疫苗後,出現急性周邊神經病變而昏迷。疾管署說,大部分研究都認為個案與流感疫苗無關,但少數認為可能有非常微小的關係,亦可能是感染導致。

咩事 政府話未發現因果關係,但D人係咁自己死亡

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-10-25 01:22 PM 發表

法國毒疫苗。。。

死了48人,仍說沒關係,說得出口真是天才。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]