• 瀏覽: 1,131
  • 回覆: 17
台灣無人因接種流感疫苗死亡,唔使咁緊張啦,想打疫苗嘅咪打囉

引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-24 08:51 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20201024/photo/bkn-20201024160150699-1024_00952_001_01b.jpg?20201024165242

全台已接種400多萬劑流感疫苗 出現51宗不良反應
10月24日(六) 16:01   

南韓接連出現接種流感疫苗後死亡的個案,至周六(24日)已增至48死,其中包括 ...
51宗佔400多萬的百分比後少

台灣同韓國唔知係咪同是美國狗奴才, 學咗主子的視而不見精神

Good JOB !!
集體試藥程序開始 !!
台灣先行吧, 有乜事的話....!!
香港, 千其唔好心急, 睇定先, 唔該 !!

引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-24 08:51 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20201024/photo/bkn-20201024160150699-1024_00952_001_01b.jpg?20201024165242

全台已接種400多萬劑流感疫苗 出現51宗不良反應
10月24日(六) 16:01   

南韓接連出現接種流感疫苗後死亡的個案,至周六(24日)已增至48死,其中包括 ...
on9知最可悲,睇少D垃圾啦

台灣將啲錢買美國佬二手軍備,邊有錢買正貨呀?

傻仔,做白老鼠

南韓又係,台灣又係!真嚇人!

引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-26 10:26 AM 發表

垃圾臺娃更可悲
可悲得過無知盲毛

引用:
原帖由 tomymt 於 2020-10-26 10:48 AM 發表
南韓又係,台灣又係!真嚇人!
有民主喎!

主題標籤 #教育局
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]