• 瀏覽: 3,422
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
+5
可能最終發展成以下這樣或戰甲(ironman)

附件

00.png(731 KB)

010.jpg(126.91 KB)

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-10-25 06:28 PM 發表

呢個科技難度高好多
這個應是機械戰甲的初期吧,

如膝關節及手肘關節都可以有機械強化.....可以將步兵力量大幅加強.

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-10-25 06:27 PM 發表

可怕...
放心, 這邊代表係忠0既,

奸那邊用機械八爪魚

引用:
原帖由 棧道 於 2020-10-26 01:07 AM 發表

香港斷埋貨櫃佬,真係可以轉營做雞
多得64人囉, 葵涌碼頭玩罷工, 玩到不少投資者被嚇怕, 又令碼頭工公司摺埋, 工人失業

而家又令國泰港龍故事重演

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-10-26 01:34 AM 發表

+彈射能力,跳高跳遠
這個會遲早發展出來, 好似日本TOYOTA的明日發展都有類似, 但佢的介紹那個幫年老人或行動不便的傷殘人仕, 但早晚會成為軍事戰甲

附件

FB.jpg(205.9 KB)

其實, 歐美在機械強化上已去到這個, 所以中國面對的競爭會越來越大

https://www.google.com/search?q= ... biw=868&bih=395

引用:
原帖由 分享者 於 2020-10-26 10:23 AM 發表
機械骨已經落後,我已經研究納米戰鬥服
你睇 完 艾利塔 , 就請返回現實吧

引用:
原帖由 分享者 於 2020-10-26 10:27 AM 發表
艾利塔是誰

我是玩電子遊戲加現實生物推理

而且的我有少少理論
https://www.fanfans.com.tw/blog/posts/漫畫二刷《戰鬥天使:艾莉塔》!還原漫畫設定,原著跟電影有哪些不一樣?看完更了解艾利塔迷人的世界觀!

自己睇啦, 納米狂戰士body...............戰力強大無匹

引用:
原帖由 分享者 於 2020-10-26 10:52 AM 發表
No no no

我既納米戰服係比普通人穿上就可以有超強戰鬥力,你個艾利是機械人
艾麗塔是人配機械身,唔算全機械人!

引用:
原帖由 分享者 於 2020-10-26 01:37 PM 發表
我連人配機械身都唔洗
願聞其詳!

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2020-10-26 03:16 PM 發表

你呢隻都仲要拖線,梗係呢個好啦
呢套 明日邊緣正  但著咗都唔夠外星生物打, 主角我死咗成千次都有囉

但人類未可能真要這些戰甲來強化兵力
另一件星河戰隊的都好正
主角johny著佢都秒殺了那些蟲

附件

1313.png(713.74 KB)

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2020-10-26 03:17 PM 發表

證明你連動畫都無看過。佢大戰之前死剩個頭,點人配身?
個腦仲係艾麗塔, 099那女生的人腦來的,

佢在一開始時都話佢冇死, 只是沉睡, 因為佢有個超強的火聯星制作的心臟, 足夠供應爛鉄鎮上多年的能源使月.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]