• 瀏覽: 6,523
  • 回覆: 94
+4
西雅圖仍然日打夜打,政府有無落台先?

泰王室好快會出軍隊

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-10-24 05:14 PM 發表
泰國反政府示威者要求總理巴育下台的期限,將於當地今晚10時屆滿。 大批示威者昨晚在曼谷一間監獄外集會,要求政府馬上釋放被捕的示威者,並高叫巴育下台、改革君主制等訴求,抗議領袖揚言,如果巴育未在限期前下台,就會將抗議行動升級。 總理府發言人強調,政府聽到人民聲音,但現在有很多不同主張,大家應該彼此傾聽...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1556495_1_L_20201024164026.jpg
香港YC手足幾時過去幫拖

依家冇遊客,示威影響唔大

弱國無外交,好難自主
就算中國都受不公平待遇,何況其他國家

有邊撚次可以滿足要求嘅呢? 次撚次都係打贏個邊話事架啦! 要麼有個更惡嘅接管! 根本傾嚟都晒柒氣!

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-10-24 05:14 PM 發表
泰國反政府示威者要求總理巴育下台的期限,將於當地今晚10時屆滿。 大批示威者昨晚在曼谷一間監獄外集會,要求政府馬上釋放被捕的示威者,並高叫巴育下台、改革君主制等訴求,抗議領袖揚言,如果巴育未在限期前下台,就會將抗議行動升級。 總理府發言人強調,政府聽到人民聲音,但現在有很多不同主張,大家應該彼此傾聽...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1556495_1_L_20201024164026.jpg
唔會幫襯過黃店就當行動升級?🤔🤔

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-24 06:09 PM 發表
要求總理下台,啋你都傻
佢係民選架🤔🤔

點升級呢,會唔會學法國大革命,對付路易十四咁激呢

快乸d升CUP啦

前奏做完,要政府下台, 開始入戲肉, 奪權開始

引用:
原帖由 Puke007 於 2020-10-24 08:42 PM 發表
升級?香港啲黑記包機過去都要格離14日啵,一糸由萬人升到兩萬,但泰國總人口有7千500萬。
黃癡瘋發起今日網上支援啊。有成二百幻人噶。

引用:
原帖由 charlir2005 於 2020-10-24 08:59 PM 發表

痴瘋會賴唔可以出境

網上支援都係支援。

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-10-25 06:50 發表

黃癡瘋發起今日網上支援啊。有成二百幻人噶。
網上,最終比人block 左個network, 只有笑話。一部電腦,二部手機,一部平板,最少成千萬人。

出軍隊武力鎮壓啦,全部係受美國控制。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]