• 瀏覽: 1,224
  • 回覆: 15
香港城市大學傳出內地女學生被欺凌施襲事件。一名23歲內地女學生於上周二使用校內洗手間時,被人從高處兜頭淋溫水,離開廁格後嘗試制止施襲者時,再被辱罵「大陸婆」及被人以手打中手臂,她事後報警求助。警方接報調查後,拘捕一名33歲本地女生,涉嫌普通襲擊。
據了解,事發於上周二(15日)下午1時許,一名23歲城大內地女學生進入校內一洗手間,在廁格內被人用溫水淋頭。然後她走出廁格,發現一名33歲姓蔡本地女生,懷疑是向她淋水的人,對方更辱罵她為「大陸婆」;事主企圖阻止對方之際,施襲者疑用手拍打事主手臂。內地女生不堪受辱報警,警方展開調查後,以涉嫌普通襲擊拘捕該名33歲女生。警方表示,被捕女子獲准保釋候查.....

https://www.hk01.com/突發/525993/城大內地女生被淋水辱罵-大陸婆-33歲本地女生涉襲擊被捕

大學曱甴西私了打人已習慣成自然,
呢鑊仲唔踩屎,恭喜晒!

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-24 05:08 PM 發表
香港城市大學傳出內地女學生被欺凌施襲事件。一名23歲內地女學生於上周二使用校內洗手間時,被人從高處兜頭淋溫水,離開廁格後嘗試制止施襲者時,再被辱罵「大陸婆」及被人以手打中手臂,她事後報警求助。警方接報調查後,拘捕一名33歲本地女生,涉嫌普通襲擊。
據了解,事發於上周二(15日)下午1時許,一名23歲城大內地女學生進入校內一洗手間,在廁格內被人用溫水淋頭。然後她走出廁格,發現一名33歲姓蔡本地女生 ...
你啲叫做民主自由 自由器歐打別人

自由辱駡差人+粗口

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-25 06:23 AM 發表

你啲叫做民主自由 自由器歐打別人
三十幾歲壞腦曱甴西...
咁中意打人去玩自由搏撃啦!

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-25 02:57 PM 發表

三十幾歲壞腦曱甴西...
咁中意打人去玩自由搏撃啦!
說得好

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-25 04:41 PM 發表

說得好
都係講事實啫,
讀書求學問及知識,
品德全無不如讀屎片啦!

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-25 08:43 PM 發表

都係講事實啫,
讀書求學問及知識,
品德全無不如讀屎片啦!
美國係香港 花咗 好多年時間 冼香港人嘅腦袋

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-26 06:57 AM 發表

美國係香港 花咗 好多年時間 冼香港人嘅腦袋
培訓香港曱甴 自由咁歐打反對 佢嘅 任何人

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-26 09:33 AM 發表

培訓香港曱甴 自由咁歐打反對 佢嘅 任何人
香港人追求嘅民主自由 係亂咁打人

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-26 11:02 AM 發表

香港人追求嘅民主自由 係亂咁打人
乜香港大學讀書原來係學點樣打反對佢嘅人

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-27 09:20 AM 發表

乜香港大學讀書原來係學點樣打反對佢嘅人
呢條女曱甴 真係以為大學係私人地方 可以亂用私刑

引用:
原帖由 689等於689 於 2020-10-27 09:47 AM 發表

呢條女曱甴 真係以為大學係私人地方 可以亂用私刑
佢以為喺曱甴屋乜嘢都可以做

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-27 10:31 AM 發表

佢以為喺曱甴屋乜嘢都可以做
警察行過曱甴屋 都會俾狗吠 鄧炳強一哥 入你大學 搜查 吹咩

引用:
原帖由 689等於689 於 2020-10-27 11:00 AM 發表

警察行過曱甴屋 都會俾狗吠 鄧炳強一哥 入你大學 搜查 吹咩
所以 一哥強 政府就會強

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-27 11:40 AM 發表

所以 一哥強 政府就會強
坐下香港曱甴嘅氧氣 是好事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]