• 瀏覽: 2,272
  • 回覆: 37
+2
引用:
原帖由 mm170240279 於 2020-10-24 06:34 PM 發表

你都幾好笑, 佳佳幾時話你知佢想住安全屋??
家下係香港政府借意軟禁佢呀
再講, 就算係佢要求,
都只證明黃絲班死老母賤種無人性畜牲想借意殺左佢屈香港政府囉,
唔驚就假,.
你無資格同我討論, 唔使覆我啦, bye
佳仔住京士柏山豪宅,仲日日有皇氣幫佢買外賣

引用:
原帖由 高大冰凍的世界 於 2020-10-24 05:59 PM 發表
睇番潘母近來的發聲
顯示背後有人操控
只能講同情佢死了個女兒
不能同情他的行為和操守
佢個女同人玩中出大肚又比片佳仔睇,呢d叫抵能死

引用:
原帖由 河原町 於 2020-10-24 06:35 PM 發表

佳仔住京士柏山豪宅,仲日日有皇氣幫佢買外賣
唔係香港政府變相軟禁,
以個條乜西老母講法, 話佳佳無意自首,
佢仲搵到佳佳?? 叫佢老母收皮啦

引用:
原帖由 mm170240279 於 2020-10-24 06:37 PM 發表

唔係香港政府變相軟禁,
以個條乜西老母講法, 話佳佳無意自首,
佢仲搵到佳佳?? 叫佢老母收皮啦
潘老母都唔識分莊閒,仲話最後限期,宜家係佢求人去,佳仔唔去吹佢唔脹

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-24 04:43 PM 發表
起碼唔好再比佢住安全屋啦!
佢已經唔係犯,可自由出入外國任何國家,唔畀佢入住安全屋,佢可能已經著草走咗,捉唔到佢嫁喇。依家有警方24小時監控佢,佢都唔係幾爽。

引用:
原帖由 河原町 於 2020-10-24 06:38 PM 發表

潘老母都唔識分莊閒,仲話最後限期,宜家係佢求人去,佳仔唔去吹佢唔脹
講撚真, 我假設佳佳係人渣,
佢真係無諗住自首的,
咁佢使乜出冊一直搞咁多野??
你估真係驚黃絲殺左佢呀?
班廢撚敢做乜?? 打死佢??
真係咁撚正義, 就唔會自己人都打,
一早衝入解放軍營啦

引用:
原帖由 mm170240279 於 2020-10-24 06:48 PM 發表

講撚真, 我假設佳佳係人渣,
佢真係無諗住自首的,
咁佢使乜出冊一直搞咁多野??
你估真係驚黃絲殺左佢呀?
班廢撚敢做乜?? 打死佢??
真係咁撚正義, 就唔會自己人都打,
一早衝入解放軍營啦
台灣都費事睬佢,由得潘老母繼續搞

721同北角單野, 又講到什麼黑社會如何那個,
蘋果又好似好撚清楚咁,
721後唔見佢地去掃鳩黑社會的場??
卻走左去掃佢地覺得係福建幫的360??
咁撚好笑??
講到尾咪就係死廢撚一條囉

引用:
原帖由 河原町 於 2020-10-24 06:50 PM 發表

台灣都費事睬佢,由得潘老母繼續搞
中國四等下賤城市台灣得鳩閒理你, 死的係香港人,
愈大鑼大鼓只會更顯得中國四等下賤城市台灣警方係廢物中的廢物

呢條乜鳩老母都白撚痴,
你不如叫警方借埋槍比你去亂槍掃射佳佳好唔好??

引用:
原帖由 mm170240279 於 2020-10-24 06:54 PM 發表

中國四等下賤城市台灣得鳩閒理你, 死的係香港人,
愈大鑼大鼓只會更顯得中國四等下賤城市台灣警方係廢物中的廢物
所以潘老母算吧啦,香港仲比佢個女害得唔夠慘咩

引用:
原帖由 mm170240279 於 2020-10-24 06:56 PM 發表
呢條乜鳩老母都白撚痴,
你不如叫警方借埋槍比你去亂槍掃射佳佳好唔好??
皇氣睬佢都傻,個靚女EO都唔係幾想理佢

又睇下明早佢又有咩人同行去見警方

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2020-10-24 04:19 PM 發表
台灣殺人案疑犯陳同佳在港因洗黑錢罪成判囚,昨日是出獄滿1年。由於申請台灣簽證問題,陳同佳仍未能赴台投案。有消息指,警

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/1ebd6d48bb69b41cc8d7f6addaa2e893/stheadline/inewsmedia/20201024/_2020102416022011438.jpg

...
希望潘媽媽明白香港政府在此案問題的困難

點解冇人開解潘媽心結?
潘爸都唔見嘅

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]