• 瀏覽: 3,419
  • 回覆: 25
+5
引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-24 04:03 PM 發表
菜陰門總統加多一條
菜腫桶任屌,加送臺灣菜葉蛋補身
可以換林志玲嗎?

無茶葉蛋,差評

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-10-24 05:29 PM 發表
無茶葉蛋,差評
茶葉蛋是留著,必要時扔去敵陣,乾因因嗆死解放軍。

喜茶同 海底撈都冇,點投呀

中國大陸向台灣發出「投誠食品」,有多少台灣人已向中國大陸投誠?

堅離地

大陸應該學返佢哋噉。但係派淘寶優惠卷。投誠就可以使用雙11就到啦。優惠更多。

引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-24 04:01 PM 發表
台軍再展示「投誠食品」 兩岸網民熱議
10月24日(六) 00:00   
台軍投誠食品包括即食麵、水、朱古力等。

兩岸局勢緊張之際,台灣的國防部心戰大隊近日在台北「文化營區」再度介紹去年曝光的「投誠食品」,包括即食麵、朱克力、蛋捲等,包裝紙上更列明解放軍的投誠方法及地點,引起兩岸網民熱議。
投誠即食麵包裝紙上用簡體字寫着:「請保留此方便麵並放 ...
有無mary

好心啦
廢止左既事就唔好攞出來玩啦
唔係取笑到敵人
係你地拖低左台灣人既智商

引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-24 04:03 PM 發表
菜陰門總統加多一條
菜腫桶任屌,加送臺灣菜葉蛋補身
呆灣軍方還停留在50年前!

引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-24 04:01 PM 發表
台軍再展示「投誠食品」 兩岸網民熱議
10月24日(六) 00:00   

兩岸局勢緊張之際,台灣的國防部心戰大隊近日在台北「文化營區」再度介紹去年曝光的「投誠食品」,包括即食麵、朱克力、蛋捲等,包裝紙上更列明解放軍的投誠方法及地點,引起兩岸網民熱議。
投誠即食麵包裝紙上用簡體字寫着:「請保留此方便麵並放 ...
蛋捲盒好唔好食嫁先

盒上有無正確標明食用期?
我係老解,捉返來的台仔俘虜全部逼吃,睇你們死吾死,亦可慳米飯。起義的,早午晚三餐與老解看齊。

仲有鳯梨酥呢?完全唔掂當喎。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]