• 瀏覽: 19,362
  • 回覆: 263
+8
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-24 02:56 PM 發表
(只屬個人意見,不喜勿插)呢2位係敢作敢為,英俊瀟灑嘅好青年
敢作敢為,狗咬狗骨。

當左自己係美國腫桶?可以點肥佬做野??

引用:
原帖由 noname_hk 於 2020-10-24 05:15 PM 發表
原來呢兩個人當蓬佩奧係佢地隻狗. 一叫就要蓬狗跟住做.
有隻蓬佩奧狗做副總統, 美國人真係應該自豪.

真係搞唔清, 究竟而家係狗叫主人做野, 定係主人叫狗做野?
究竟會係隻狗聽主人指示去制裁人, 定係兩隻狗會比主人打死先呢?
佢下封信可能叫肥佬出海豹突擊隊去鹽田......
再唔係叫佢地出核彈炸左深圳佢.......

美國腫桶都唔夠呢兩件粉皮大........

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-24 02:56 PM 發表
(只屬個人意見,不喜勿插)呢2位係敢作敢為,英俊瀟灑嘅好青年
竟然有人贊走咗佬的是敢作敢為?
竟然有人贊嫖淫傑是好青年?

哈哈哈哈真係笑死................

引用:
先吾評論佢地既所作所為,淨係講個樣就絕對吾係英俊瀟灑,見到佢地兩個既樣只會聯想醜男,人渣

雞蟲發聲都係喔喔聲

689倒轉又係689
你全家女性的西好得閒,任人出入

老尾快D聽手足講去制裁
做比全世界睇老尾所講既普通法, 原來係順我者昌, 逆我者制裁

自己衰偷盜而去制裁執法者?

雞傑又刷存在感😂!過多個月條肥佬仲有得做先講啦😂

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-10-24 03:01 PM 發表

敢作敢為但著草,真英雄
真狗熊

雞蟲咁叻,就唔使去做狗奴

方丈好小氣,俾大陸捉叫雞,懷恨在心,順便收黑金陷害大陸

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-10-24 04:08 PM 發表
唔好煩了, 制晒 14憶人, 唔比 NBA 我睇, 唔賣 iphone 比我.

慘絕人環啊. 
冇錯,中美斷交,斷郵,斷航,三斷

689倒轉又係689
想全家即刻死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]