• 瀏覽: 19,316
  • 回覆: 263
+8
唔死無撚用

引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-24 02:43 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201024/photo/bkn-20201024124128946-1024_00822_001_01b.jpg?20201024135751

鄭文傑劉康去信蓬佩奧 促美國制裁負責12人蛇案的中國官員
10月24日(六) 13:42更新 12:41建立   

12港人涉潛逃台灣被內地海警拘捕後正在深圳扣押,深圳市 ...
估計如果無得連任,肥佩奧可能都去大陸找商機

好多美國前政府官員都去演講賺錢,包括中國

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-24 02:56 PM 發表
(只屬個人意見,不喜勿插)呢2位係敢作敢為,英俊瀟灑嘅好青年
無大無細,不知所謂,叫美國大佬做嘢,你哋算老幾呀?

引用:
原帖由 春雨彎刀 於 2020-10-24 04:49 PM 發表

黃屍廢柴個腦果然上下倒轉用🤮
所以曱甴倒轉都係曱甴

那12人蛇係美國的工作人員?在香港有任務?

CLS派特務去中國捉D官員去美國受制裁啦!on9無極限!

記錄在案,適時反制!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-24 02:56 PM 發表
(只屬個人意見,不喜勿插)呢2位係敢作敢為,英俊瀟灑嘅好青年
叫雞喎。淫蟲黎架。哈哈

引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-24 02:43 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201024/photo/bkn-20201024124128946-1024_00822_001_01b.jpg?20201024135751

鄭文傑劉康去信蓬佩奧 促美國制裁負責12人蛇案的中國官員
10月24日(六) 13:42更新 12:41建立   

12港人涉潛逃台灣被內地海警拘捕後正在深圳扣押,深圳市 ...
有名你叫⋯⋯曱甴,有腦都唔會做曱甴。

引用:
咁對等原則,大陸及港府係咪都同樣咁制裁返佢兩位嘅家屬?

原來呢兩個人當蓬佩奧係佢地隻狗. 一叫就要蓬狗跟住做.
有隻蓬佩奧狗做副總統, 美國人真係應該自豪.

真係搞唔清, 究竟而家係狗叫主人做野, 定係主人叫狗做野?
究竟會係隻狗聽主人指示去制裁人, 定係兩隻狗會比主人打死先呢?

引用:
垃圾都要撐真難為你

Mission impossible X 之12門徒
幾時開拍?

下次直頭直接整沉隻船!喟鯊魚!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]