• 瀏覽: 17,254
  • 回覆: 263
唔好煩了, 制晒 14憶人, 唔比 NBA 我睇, 唔賣 iphone 比我.

慘絕人環啊. 

我己經制裁緊呢2條友啦

制裁負責12人蛇案的中國官員,真係躺著也中槍

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-24 02:56 PM 發表

(只屬個人意見,不喜勿插)呢2位係敢作敢為,英俊瀟灑嘅好青年
好狗嘅青年

回覆 引用 TOP

蓬佩奧做多10日就收皮

其他國家捉人蛇官員洗唔洗制裁?

肥狗心諗,呢兩件柒碌係乜水

歪 理 在 胸 筆 在 手 , 指 鹿 為 馬 好 自 由 , 造 謠 成 性 壹 傳 媒 , 亂 作 老 屈 最 精 英

回覆 引用 TOP

阿豬阿狗都去信促制裁,老尾真係屙尿都唔得閒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-24 02:56 PM 發表

(只屬個人意見,不喜勿插)呢2位係敢作敢為,英俊瀟灑嘅好青年
走得快夠醒目,唔洗坐船玩偷渡,人生勝利組

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛

回覆 引用 TOP

香港人就是厲害,連美國國務卿蓬佩奧都要聽香港人的話,全世界最強,是當之無愧的

昨日收到風, 大陸幾個公安已嚇破膽了 
曱甴開心嗎?

回覆 引用 TOP

尾國捉左好多人蛇係收容所喎!咁要制裁邊個

回覆 引用 TOP

咁樣做好似犯國安法喎?

引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-24 02:43 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201024/photo/bkn-20201024124128946-1024_00822_001_01b.jpg?20201024135751

鄭文傑劉康去信蓬佩奧 促美國制裁負責12人蛇案的中國官員
10月24日(六) 13:42更新 12:41建立   

12港人涉潛逃台灣被內地海警拘捕後正在深圳扣押,深圳市 ...
理由係咩呢?

地球...... 麻 麻 地 !!
偷渡都可以話合法

在線時間 Monday to Friday : am:11:30-pm:5:30
無乜野唔好搵我,有野都唔好搵我
3Q

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]