• 瀏覽: 36,153
  • 回覆: 515
  • 追帖: 4
+8
引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-24 01:37 PM 發表
眼見香港政局及經濟不穩,「移民」彷彿成為近年港人間最熱門話題。英國內政部於周四最新公布「Hong Kong BN(O) Visa」細節,BNO港人及其近親可於明年1月31日起申請簽證,費用只須250磅(約2500港幣),甚至過期BNO護照也可申請,為港人提供更便利的「撤港」逃徑...

https://hk.appledaily.com/resizer/XfRclJmex_vk8qaDfA4FLWLq3QU=/1920x1080/filters:quality(100)/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/10-23-2020/t_b6def414483a43378d87a2f53a5bc4c2_name_TZ5HTWJVEBEKLIDZ6HPHVAU6GE.jpg ...
呢班正社會垃圾

移民左成十年,都未融入到英國社會,英國政府向市民放催淚彈,隨意向"懷疑"恐怖分子開冷槍,反而不敢發聲,話見到香港有發催淚彈,就又乜又七

英國要呢D廢物來把鬼,怪不得俾英國社會排斥

話時話,英國邊度?點解我英國親人附近D華人全部都支持香港政府平暴

你在英國平行空間?

咁廚房都要人,批薯仔嘅

作故仔,引班白痴犯罪就潛逃!!

轉頭又去眾籌!!

黃屍狗幾時肯走呀,留喺度得個講字有9用咩?

咪就係港龍管理層囉

搵傻仔帶錢去英國,幫英國經濟填氹,又可以用完即棄

冇人留你 要走就要快

記得跟手取消埋中國國籍,仲要入境署加個拒絕來港名單

黑暴死全家!

移左民仲叫自己香港人?
毒果轉貼員係無知定白痴?
去左大陰帝國就叫陰割人la.
屌,係wor, 曱甴o係香港都唔認自己係中國人,去英國又唔認做英國人
佢地既核心價值係曱甴國人先岩

引用:
原帖由 貴貴大大手袋 於 2020-10-24 14:15 發表

其實你們五毛回覆一次 人工大約有幾多?

回覆內容質素會影響人工嗎?
毒果係唔係好L弱智呀? 咁低能嘅文都作得出嚟.

重點係入境時關員問您 帶了多少錢來?逗留期間揾唔到食五年後資産又用晒,英國佬會唔會咁好心養廢物?

家下新聞流行水蛇春咁長?睇冇十行已經唔想睇

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-10-24 01:52 PM 發表
1989年都31歲啦! 放棄7萬月薪 ? 英國收老兵? 吹水唔抹嘴

仆街笑到我肚抽筋
O分重作。謝謝

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-24 01:37 PM 發表
眼見香港政局及經濟不穩,「移民」彷彿成為近年港人間最熱門話題。英國內政部於周四最新公布「Hong Kong BN(O) Visa」細節,BNO港人及其近親可於明年1月31日起申請簽證,費用只須250磅(約2500港幣),甚至過期BNO護照也可申請,為港人提供更便利的「撤港」逃徑...

https://hk.appledaily.com/resizer/XfRclJmex_vk8qaDfA4FLWLq3QU=/1920x1080/filters:quality(100)/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/10-23-2020/t_b6def414483a43378d87a2f53a5bc4c2_name_TZ5HTWJVEBEKLIDZ6HPHVAU6GE.jpg ...
其實依一d 報導同洗腦冇咩分別

第一新兵一年先得20 萬hkd 人工 仲要交稅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]