• 瀏覽: 28,992
  • 回覆: 335
+5
消息指,意大利政府已阻止當地電訊營運商Fastweb與華為簽署5G核心網絡供應協議。路透社10月23日引述兩名消息人士報道,意大利政府內閣在22日的內閣

連比較親中的意大利都唔approve華為
就算政府想 民眾的強力反感都會令歐洲美國連成一綫

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/539 ... utm_medium=referral

意大利唔係親中 意大利只係曾經幫個中國加入世衛, 上次疫情中國還因 幫助意大利, 上次意大利跟美國起舞追討中國疫情200億美元

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-10-24 01:32 PM 發表
消息指,意大利政府已阻止當地電訊營運商Fastweb與華為簽署5G核心網絡供應協議。路透社10月23日引述兩名消息人士報道,意大利政府內閣在22日的內閣

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/31225b8f6ecdf3c257facfd56564bdae.jpg/Vb9VJSaaY9cqAA0hju6d3pDHeL9RUvaW6zIjXOsyI1w?v=w1280r16_9
真係連成一線墮落。

中國已經去到開始5G應用層面,歐美仍然仲爭拗緊應否讓華為參與建設5G。

過多幾年就會知道,5G落後會出現咩問題。

專心做好國內啦

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2020-10-24 01:57 PM 發表
意大利窮途末路仲咁串!
唔用就窮途末路

升級到戰略性階段,幾fd都冇用,跟組織走吧

歐美市場話大唔大,話細唔細,唔好想全世界你都做得,搞好第二三世界既5G好過。。可能遲下歐美求你都未定

你意大利冇人投資~你死梗~你有乜俾國民生活??

引用:
原帖由 leslielo 於 2020-10-24 01:54 PM 發表

真係連成一線墮落。

中國已經去到開始5G應用層面,歐美仍然仲爭拗緊應否讓華為參與建設5G。

歐洲各國正期待美國6G應用

特9英你個仆街跟意大利黑手黨合作又亂人地國家呀??

莫綺雯你個仆街台獨hi將華為5G俾L左老美verizon~中央有排同你個仆街計!!!

引用:
原帖由 leslielo 於 2020-10-24 01:54 PM 發表

真係連成一線墮落。

佢地話要 崇尚自然原始的味道🤔🤔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]