• 瀏覽: 27,795
  • 回覆: 335
義大利咁有錢, 華為幫你起完5G分分鐘冇錢找數.

熱賣及精選
5g大把選擇啦大陸吹水就叻大陸咁落後冇晶片生產到出嚟咩,成日逼人用人哋五用你就收皮歌子啦

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2020-10-24 01:57 PM 發表

意大利窮途末路仲咁串!
其實佢地係估計沒錢搞5G, 所以索性用呢個理由唔搞

可能人地用4G就夠用

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-24 03:16 PM 發表

窮國家要5豬有乜用
5g要安裝非常密集的訊號裝置,在已發展地區要改動的地方比未發展的地區多太多

根本無錢升級上5G!

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2020-10-24 01:57 PM 發表

意大利窮途末路仲咁串!
根本就無錢埋單! 建咩設?

唔係單單放棄華為, 係根本無錢建5G!

反制唔比法拉利喺中國賣!

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-10-24 02:48 PM 發表

你意大利冇人投資~你死梗~你有乜俾國民生活??
玩政治的人理得你平頭百姓死活!

引用:
原帖由 Zzlaz 於 24-10-2020 01:32 PM 發表

消息指,意大利政府已阻止當地電訊營運商Fastweb與華為簽署5G核心網絡供應協議。路透社10月23日引述兩名消息人士報道,意大利政府內閣在22日的內閣

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/31225b8f6ecdf3c257facfd56564bdae.jpg/Vb9VJSaaY9cqAA0hju6d3pDHeL9RUvaW6zIjXOsyI1w?v=w1280r16_9
又話中意係最friend 既!?意大利佬用完我國物資就反面!罷買意大利名車!👍

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-10-24 01:36 PM 發表

意大利唔係親中 意大利只係曾經幫個中國加入世衛, 上次疫情中國還因 幫助意大利, 上次意大利跟美國起舞追討中國疫情200億美元
唔係世衛,亞爺係聯合國五常就自動波~而係,上次汶川地震,,西方係意大利第一個帶哂架生,包括戰地醫院,汶川救災,,,地震,救災後意大利全部唔要送哂俾亞爺..今年4月亞爺派醫療隊去,同一大棚醫療物資,囗罩呼吸機,,,當人情還債...如今各不相欠,,,話之你新冠滅國,正式你死你賤~

引用:
原帖由 team123456 於 2020-10-24 03:00 PM 發表

唔係柒G咩?
我就話用9G好啲啦!

跟本無錢搞,找藉口。

日日講華為唔悶咩?都就快執笠啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]