• 瀏覽: 26,991
  • 回覆: 335
引用:
原帖由 leslielo 於 2020-10-24 01:54 PM 發表

真係連成一線墮落。

中國已經去到開始5G應用層面,歐美仍然仲爭拗緊應否讓華為參與建設5G。

過多幾年就會知道,5G落後會出現咩問題。
美國用緊mmwave Ultra Wideband真5G啦,你唔知咩?

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-10-24 02:48 PM 發表

你意大利冇人投資~你死梗~你有乜俾國民生活??
意大你的經濟結構最大係服務業,工業好似唔多用AI, 會唔會係咁原因?🤔🤔

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-10-24 02:48 PM 發表

歐洲各國正期待美國6G應用
唔係柒G咩?

引用:
原帖由 team123456 於 2020-10-24 03:00 PM 發表

唔係柒G咩?
等7G,不如修練法輪五通天眼通,天耳通,神足通

泛民五大訴求:
1.成立「獨立」委員會,籌備港獨事宜
2.將港獨人士破壞行徑定性為義舉
3.釋放港獨義士並作出道歉及賠償
4.限時港共警員棄械投降
5.中共需向全球承認骯肛 is not China
引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-10-24 03:03 PM 發表

等7G,不如修練法輪五通天眼通,天耳通,神足通
要跳級先顯得美國霸權既實力架嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-10-24 01:32 PM 發表

消息指,意大利政府已阻止當地電訊營運商Fastweb與華為簽署5G核心網絡供應協議。路透社10月23日引述兩名消息人士報道,意大利政府內閣在22日的內閣

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/31225b8f6ecdf3c257facfd56564bdae.jpg/Vb9VJSaaY9cqAA0hju6d3pDHeL9RUvaW6zIjXOsyI1w?v=w1280r16_9
MOLA MOLA

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-10-24 02:45 PM 發表

歐美市場話大唔大,話細唔細,唔好想全世界你都做得,搞好第二三世界既5G好過。。可能遲下歐美求你都未定
窮國家要5豬有乜用

武漢肺炎單嘢搞到全球歧視

支牌為隨時執,摺埋,唔通重合作咩

回覆 引用 TOP

意大利係「一帶一路」既中心國,咁唔支持華為點得架歐洲係華為既目標市場,不過唔緊要,中國有14億人口麻,即使晶片被禁,買唔到台積電5納米晶片,自己都發展到40納米晶片的。一定得,除非唔得

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-10-24 01:32 PM 發表

消息指,意大利政府已阻止當地電訊營運商Fastweb與華為簽署5G核心網絡供應協議。路透社10月23日引述兩名消息人士報道,意大利政府內閣在22日的內閣

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/31225b8f6ecdf3c257facfd56564bdae.jpg/Vb9VJSaaY9cqAA0hju6d3pDHeL9RUvaW6zIjXOsyI1w?v=w1280r16_9
外國根本不追求網速,去住過就知道

班人乜都慢架啦

唔用係佢地損失,到時再求中國時,價錢貴唔好後悔

回覆 引用 TOP

共產黨已經得罪全世界  以為自己抗疫成功

天網恢恢 疏而不漏 因果報應是必定 若然不報 時晨未到
上次出差意大利2018年,download一個file 足夠時間打個邊爐,網絡極差。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]