• 瀏覽: 24,843
  • 回覆: 365
  • 追帖: 1
+3
先炒一批帶頭黑狗
其餘唔滿意嘅
再炒
必須強硬
😒

囚徒理論,兩個只能活一個,炒三千人。

炒鳩晒班禍港殃民嘅仆街,一個不留

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-24 02:53 PM 發表
相信工會
但信港龍工會後。。。。員工就失業了

全部不留,工會罷工,今次唔合法!

引用:
原帖由 洪瑋7624 於 2020-10-24 17:17 發表

港大深圳醫院準備在年底推行醫療補助計劃,計劃針對一批住在大灣區嘅醫管局香港病人,每次可以補助七成半醫療費,而家正在爭取進一步補助長期病患者如三高病人,舊年黑暴期間中央出嘅紅頭文件已經指出,香港註冊藥物將會納入大灣區醫療系統,以後在大灣區看病亦可以買到在香港嘅西藥!只要有這幾步落實執行,師兄所提及的,長遠估計或會有可能施行到。
希望中港政府可以研究出一套從根本上解決香港市民醫療問題嘅方案,因為香港醫療系統太過精英太過稀有,所以一定要減輕醫護人員嘅工作量,最好等佢地冇嘢做只等出糧就0K啦!

代答? OK,即係無合理解釋缺勤,等收信啦。

講真, 你話全部炒晒 , 一時間都無咁既可能.
但搵幾件祭旗點都要, 如果唔係第時佢地鍾意就罷下工, 玩下野
你到時就麻煩, 你殺得十件八件,
到時就會有人諗, 會唔會我玩一玩野,
比人炒的會係我? 咁佢地先會諗後果
就捉企得最前, 講野最寸個幾件,
另加幾件最低層的廢物, 以後玩野人數自會大減

引用:
原帖由 mm170240279 於 2020-10-24 06:20 PM 發表
講真, 你話全部炒晒 , 一時間都無咁既可能.
但搵幾件祭旗點都要, 如果唔係第時佢地鍾意就罷下工, 玩下野
你到時就麻煩, 你殺得十件八件,
到時就會有人諗, 會唔會我玩一玩野,
比人炒的會係我? 咁佢地先會諗後果
就捉企得最前, 講野最寸個幾件,
另加幾件最低層的廢物, 以後玩野人數自會大減
你以前都係咁對付班罷工既舞小姐

引用:
原帖由 河原町 於 2020-10-24 06:24 PM 發表

你都忽忽地, 邊有舞小姐罷工?

引用:
原帖由 mm170240279 於 2020-10-24 06:27 PM 發表

你都忽忽地, 邊有舞小姐罷工?
唔罷工都會揀客掛

引用:
原帖由 mk_lyhaa 於 2020-10-24 17:11 發表
支持黑醫護同國泰手足齊上齊落,核爆都唔割
但黃絲為左錢,推手足去死都有可能囉

引用:
原帖由 河原町 於 2020-10-24 06:24 PM 發表

呢d野你同我講好喇, 如果同你老細肥黎講,
佢隨時又會搵人搞你後面呀

引用:
原帖由 河原町 於 2020-10-24 06:29 PM 發表

唔罷工都會揀客掛
咪7啦, 幾時到d女揀客?
再嘈就專比 pierre 你坐呀

引用:
原帖由 mm170240279 於 2020-10-24 06:30 PM 發表

呢d野你同我講好喇, 如果同你老細肥黎講,
佢隨時又會搵人搞你後面呀
你小心你腦細當奴播毒比你好過啦

呢排佢忙緊拉票唔得閒理你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]