• 瀏覽: 1,637
  • 回覆: 26
引用:
原帖由 Bakadono 於 2020-10-24 07:10 AM 發表

經過今次經濟大幅下滑,佢地無咁有利喇
佢地更加以做區佬後再做垃圾會為目標.....
可以預期班學生會高層會越搞越激,仲分分鐘會挑戰國安法......

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-10-24 12:04 PM 發表

佢地更加以做區佬後再做垃圾會為目標.....
可以預期班學生會高層會越搞越激,仲分分鐘會挑戰國安法......
佢地識條鐵搞政治咩,政治唔係咩都返㗎,係玩弄㗎。
睇下垃圾會班人,開會做小醜,真係唔知個醜字點寫。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-10-24 04:43 AM 發表
【明報專訊】由香港大學校長張翔領導的遴選委員會,推薦兩名清華大學學者申作軍及宮鵬擔任副校長,分別主管研究及學術發展;3名港大校務委員會成員向本報證實,校委會下周二將討論並表決,如獲通過,兩人最快明年1月上任,任期5年。清華大學網頁曾顯示,申是清華大學工業工程系主任及黨委委員,黨委資料昨已刪走;港大消息則稱申並非黨委。翻查資料,申全職於加州大學柏克萊分校土木及環境工程學系任教,以及任職清華、柏克萊合 ...
公民黨得。共產黨唔得。係咪岐視

暴大生, 吾讀就走la 

原來大學唔畀搞政治嘅咩?

引用:
原帖由 Bakadono 於 2020-10-24 04:51 AM 發表
咁憂慮嘅話,可以退學專心搞你嘅政治
support

港大現有一大班人已經政治任務咗十九幾年啦⋯⋯

引用:
原帖由 HallmaPig 於 2020-10-27 09:05 PM 發表

support
Support退學定係搞政治?

香港高官工資令國內人妒忌

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]