• 瀏覽: 55,808
  • 回覆: 344
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 graw2 於 2020-10-24 12:07 AM 發表
而家d人以為吊9人就好型以為無事,唔諗吓後果
最撚野蠻就係依啲冚家剷仆街,自己做錯仲屌玖人,低佢比差人拉,最好判佢踎監。

醉蟹

形到盡頭便是柒!

28碎!隻雞雞都比曱甴小到反開哂了!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-10-23 11:49 PM 發表
睇花沐蘭同拜山仔果對黑房內切初⋯好過䏲呢對萬倍 😆
片呢😆

兇人……邊度叫威,
係柒嘅表現嚟,
嗱,
曱甴男女又要受教喇。

本來條友開車讓路咪無事囉,但係要玩嘢,玩出禍,低佢比差人拉,如果係喺大陸咁就行政拘留兩個星期,等你玩得咁過癮呀!

引用:
原帖由 樓上芳香的工人 於 2020-10-24 01:15 AM 發表
當日兩件嘢好威,現在一身蟻。
呢啲垃圾從來冇威過,當日係7唔係威

擾亂交通秩序,影響市民,女暴徒正街人渣垃圾。

腦殘

不斷大聲和粗口地罵人,即使美女都被捕:loops
ps:但巴士不夠位過,可倒後再逆線爬頭過,該處亦沒有任何黃線,跟本私家車泊該處不構成違例泊車罪行

公眾地方內擾亂秩序行為,定罪門檻低,只要吊鳩人已可以定罪,最高坐一年

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2020-10-23 11:47 PM 發表
何文田有一對男女在周二(20日)將七人車泊於何文田常盛街近德蘭中學對開,使17號九巴無法前行。九巴司機要求他們的七人車讓路,兩人感不滿而走上...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201023/_2020102321454680052.jpg

隻女曱甴當日好威嗰喎,今日點解要遮面呀?🤭

新聞來源連結:

http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1905527/
原來成28歲咁老

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-10-23 11:54 PM 發表

乜28歲咁老架
🤝

引用:
原帖由 vc14120785 於 2020-10-24 01:38 AM 發表
28..做g都賣唔到好價錢
1,2百都有屯門公園伯伯要

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]