• 瀏覽: 40,107
  • 回覆: 285
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 raul188 於 2020-10-23 05:39 PM 發表

12名港人於8月底涉偷渡往台灣,期間被廣東海警截獲,現時仍扣押在深圳。議員郭家麒今午(23日)於立法會內務委員會上,提出

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201023/photo/bkn-20201023171513513-1023_00822_001_01b.jpg?20201023172012

美帝主子點解唔派海豹突擊隊救人:smi ...
黃畜曱甴議員點會親自去內地

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-10-23 05:53 PM 發表

無討論空間,唔好嘥大家時間
💩👀聯盟做法

回覆 引用 TOP

何君堯:點解你唔親自上去營救?

何君堯發言中肯!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 raul188 於 2020-10-23 05:39 PM 發表

12名港人於8月底涉偷渡往台灣,期間被廣東海警截獲,現時仍扣押在深圳。議員郭家麒今午(23日)於立法會內務委員會上,提出

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201023/photo/bkn-20201023171513513-1023_00822_001_01b.jpg?20201023172012

郭包皮、葉畜生
一黑E一黑教協
害死不少毛知人士送前途
希望中央往後可以算賬及由其子女待還所犯一切

咪就係囉,日日在香港浪費時間講十二條柒頭,如果佢地真係咁重要,就叫黃血人上去救人啦。

回覆 引用 TOP

偷渡台灣,經大陸水域,公安拉左,香港可以出咩聲?

一個專業失德既傭醫,只識打咀炮。

回覆 引用 TOP

同佢地講,香港人香港水域係香港遊船河唔係罪,冇人叫你地衝出香港水域,完

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2020-10-23 05:42 PM 發表

郭庸醫話:我連回鄉證都冇呀!
可以去中聯辦申請簽證,只係賤種狗只識吠,
唔敢做

引用:

何妖呢句回應, 同香討D毛一模一樣!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 owen11223344 於 2020-10-23 06:04 PM 發表

peter仔你真係越黎越傻閪
論回帖計工資

佢只負責割包皮,唔包條撚會冇事,所以救條撚咩。

引用:
原帖由 god 於 2020-10-23 06:10 PM 發表

出到公海咪殺曬12條傻仔囉
每一隻隻先要割包皮

喺香港仲可以9噏!上去深圳做鵪鶉!

香港咁多重要議題唔討論,花咁多時間講12逃犯?何君堯講得好,割包皮、豬西滴、機佬全親自上去營救手足。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]